Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Αυτοκτόνησε πολιτικά

Μπορεί σήμερα ο κ. Κουβέλης να τρέχει στα ΜΜΕ και στην Κοινοβουλευτική του ομάδα και με συνεντεύξεις και ομιλίες να προσπαθεί να συμμαζέψει τις εντυπώσεις που άφησε χθες στον ελληνικό λαό για συμμετοχή του σε συγκυβέρνηση όπου θα συμμετέχουν και τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αλλά είναι πλέον αργά. Ουσιαστικά αυτοκτόνησε πολιτικά χθες.
Όταν ο ελληνικός λαός έδωσε με μια πλειοψηφία 68% αντιμνημονιακή εντολή, που σημαίνει ότι κήρυξε άκυρο και παράνομο το μνημόνιο, έκανε πολύ άσχημη εντύπωση το ότι ένα μικρό αριστερό κόμμα αγνοεί αυτή την εντολή και προσπαθεί να στηρίξει τις ελεγχόμενες από τους δανειστές μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, προκειμένου να εφαρμόσουν το μνημόνιο..
Αυτή και μόνο η εικόνα του κ. Κουβέλη, τον κατέστησε αναξιόπιστο πολιτικά και τον καθαίρεσε στη λαϊκή συνείδηση. Η εμπιστοσύνη στον πολιτικό του λόγο έχει πλέον απολεσθεί.

Στις επόμενες εκλογές, που μάλλον θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο, πολύ φοβόμαστε ότι η ΔΗΜΑΡ θα δώσει μάχη για να μπει στη Βουλή.

[sc:Πηγή id=”http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/05/blog-post_3823.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Αυτοκτόνησε πολιτικά

  • ipnos-29

    όλοι γνωρίζουμε ο κ. Κουβέλης ήταν επιλογή του κατζηδημοσιοφάγου το ότι μπήκε στη βουλή μπήκε διότι κάθε μέρα του έδινε το μικρόφωνο για να λέει κουβέντες του ύπνου. στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ούτε το σταυρό του δεν θα βρει.
     
     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>