Αφιερωμένο σε όσους κάνουν πως δεν ξέρουν γιατί μπήκε η Χρυσή Αυγή στην βουλή

Ειδικά, στην κυρία Λιάνα Κανέλη και στον Νίκο Ευαγγελάτο που νομίζουν ότι η διαμαρτυρία της ΕΣΗΕΑ  θα αλλάξει τα πράγματα.

Η Χρυσή Αυγή, ήρθε, για να μείνει και για να μεγαλώσει, όχι γιατί είναι καλά ή κακά παιδιά, αλλά και ούτε γιατί θα την εγκρίνει ή θα την απορρίψει η ΕΣΗΕΑ.

Η Χρυσή Αυγή, ή κάποια νέα  άλλη Χρυσή Αυγή, θα έχει ποσοστά πάνω από 15-25 % τα αμέσως επόμενα χρόνια, γιατί δεν μπορεί ο έλληνας Πολίτης να βλέπει ένα Κράτος να φτιάχνει ειδικούς νόμους, γιατί το απαίτησαν 50 παράνομοι μετανάστες στην Υπατία.

Ο έλληνας Πολίτης δεν μπορεί να βλέπει τις παραλίες γεμάτες από κινητά σούπερ μάρκετ στις πλάτες των μεταναστών, οι οποίοι πουλούν ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος, και που, σε μια χώρα που θέλει να φτιάξει ποιοτικό τουρισμό.

Ο έλληνας, δεν μπορεί να βλέπει κάθε πρωί τους τουρίστες να πατούν πάνω στα σκατά  που είναι κάτω από τις ομπρέλες στις παραλίες, από τους μετανάστες που κοιμούνται στα σλήποι μπάγκ  κατά τους καλοκαιρινούς μήνες,,  μου κάνει εντύπωση που υπάρχει και κανονισμός στους δήμους που επιβάλλει πρόστιμο …

αν κάποιου ο σκύλος κατουρήσει στην πλαζ.

Μόνο κάποιος εντελώς ανεγκέφαλος ηλίθιος ή βλάκας μπορεί να ανεχτεί χωρίς αντίδραση, την εξαφάνιση και το κλείσιμο των τουριστικών ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτήν την στιγμή υπάρχουν στην Ελλάδα 2 εκατομμύρια μετανάστες, και 1 εκατομμύριο Ελλήνων άνεργοι, αν σήμερα το Κράτος διώξει τους μισούς μετανάστες, είναι 100% σίγουρο ότι τουλάχιστον 300 000 Ελλήνων θα βρουν δουλειά.

Δεν μπορεί να υπάρξει λαός, ούτε οργανωμένη κοινωνία η οποία δεν θα αντιδράσει όπως βρει, σε αυτήν την πλημμυρίδα ανεξέλικτων μεταναστών, η οποία δεν φαίνετε να έχει ούτε λογική ούτε τέλος.

Αλλά γιατί ασχολούμαστε με τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα;

Ας δούμε και τα αντίστοιχα ποσοστά της ακροδεξιάς στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αυστρία 28%. Νορβηγία 23%. Φιλανδία 19%. Ουγγαρία 16%. Βέλγιο 13%. Ολλανδία 15% .  Γαλλία 18%. Κτλ Κτλ.

Λοιπόν, όπως ξεκάθαρα μας δείχνουν τα ποσοστά, κάτι παρόμοιο θα γίνει και στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, και μάλιστα με την δημοκρατική επιλογή των Ελλήνων.

Αυτό είναι το φυσικό αποτέλεσμα της λαθρομετανάστευσης, στο οποίο αντιδρούν οι Έλληνες και θα συνεχίσουν να αντιδρούν, όσο η ΕΣΗΕΑ σε συνεργασία με την πολιτεία δεν αγγίζει το πρόβλημα.

Αν δεν άνοιγε η Αμυγδαλέζα, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα ήταν 15%.

Αλλά αν δεν αγγίζουν την ΕΣΗΕΑ  η κραβιές των απλών Ελλήνων Πολιτών, ας ακούσουν τον δήμαρχο Κορίνθου.

Δεν θα διστάζω να πω, ότι αυτοί που υποστηρίζουν την λαθρομετανάστευση και τις Υπατίες, είναι και οι υπεύθυνοι για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και για τα ποσοστά ανεργίας των Ελλήνων.

Στο χωριό μου λέμε, όποιος θέλει να έχει τα ρούχα του, ας φυλάξει τα μισά.

Ομοίως, αν θέλουμε να έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ας φυλάξουμε τα σύνορα μας.

Όσον αφορά την αγάπη μας για τους φτωχούς όλου του κόσμου, και να θέλουμε, δεν μπορούμε να τους σώσουμε όλους, τουλάχιστον για τώρα.

 

ΥΓ. Γιατί θεωρούμε ως δημοκρατικό δικαίωμα την μπούργκα που επιβάλλει ο χότζας στις γυναίκες στο Παρίσι, και δεν θεωρούμε δημοκρατική την επιλογή των Ελλήνων, να βάλουν την Χρυσή Αυγή στην βουλή;

Όσον αφορά το τσιτάτο, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βρίσκει πάντα λύσεις, αυτό είναι αλήθεια μόνο όταν η πλειοψηφία πιστεύει στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όταν όμως πλειοψηφία θα είναι η Σαρία, και να θέλει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να δώσει λύσεις, δεν θα υπάρχουν αυτιά να την ακούσουν.

Η Ευρώπη, είναι Ευρώπη, γιατί παράγει και εξάγει πολιτισμό, και όχι για να αποδέχεται τα πάντα.

Το ερώτημα, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην ανατολή, ή Σαρία στην Ευρώπη,  πρέπει τώρα να απαντηθεί, αν υπάρχουν ακόμη στην Ευρώπη  περισσότερα σκεπτόμενα όντα, από τους λαϊκιστές που έχουν μπερδέψει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την αναρχία.

Αναρωτιέμαι σε τι πολιτισμικό περιβάλλον θα ζήσουν οι επόμενες γενιές των νέων της Ευρώπης, στο πολιτισμικό και αξιακό περιβάλλον της Ευρώπης όπως ήταν μέχρι χθες, η σε αυτό της Ισλαμαμπάντ;

Σε 8 χρόνια από σήμερα, θα υπάρχουν στην βουλή 50 μουσουλμάνοι βουλευτές με τα τουρμπάνια στα κεφάλια τους και άλλοι 50 της Χρυσής Αυγής και τότε το “εγέρθητι” θα ακολουθήθεί και από το “σκύψατε”.

..

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

attikanea.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.