Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
 • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
Minilink

Α. Τσίπρας: «Θα ακυρώσουμε οριστικά το μνημόνιο της φτώχειας και της χρεοκοπίας»

«Στην σημερινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητήσαμε η υπηρεσιακή κυβέρνηση να μην υλοποιήσει μέτρα που αφορούν σε περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων και δημοσίων δαπανών, που αφορούν στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και σε ιδιωτικοποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ζητήσαμε στο βαθμό που απαιτούνται για την εφαρμογή του Ν 4051, που αφορά σε περικοπές μισθών και συντάξεων, έκδοση υπουργικών αποφάσεων και διαταγμάτων η υπηρεσιακή κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε καμία τέτοια ενέργεια έως ότου σχηματιστεί κυβέρνηση που θα έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής.

Επίσης ζήτησα να παγώσει κάθε διαδικασία σχετικά με την πώληση της δημόσιας περιουσίας. Ειδικότερα επισήμανα πως είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να σταματήσει κάθε διαδικασία στο Ταμείο Αξιοποίησης ιδιωτικής Περιουσίας του δημοσίου καθώς και σχετική προετοιμασία για την μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου σ΄ αυτό.

Για την θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού σεβόμενοι το σκεπτικό του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι πρέπει να είναι πρόσωπο με εμπειρία να διαχειριστεί τις σχέσεις μας με την Ε.Ε. την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες στις 23 του Μάη καθώς και την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ 20-21 Μαΐου προτείναμε ένα πρόσωπο που πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις που έχει την ανάλογη εμπειρία τον κ. Γεράσιμο Αρσένη. Έναν έμπειρο πολιτικό με θητεία σε όλα τα οικονομικά υπουργεία με γνώση των αμυντικών ζητημάτων αλλά και των ευρωπαϊκών συσχετισμών.

Αντιπροτείναμε τον Γεράσιμο Αρσένη στην πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον κ. Παπαδήμο δεδομένου ότι στο πρόσωπο του υπηρεσιακού Πρωθυπουργού, έπρεπε να αντανακλώνται και οι νέοι πολιτικοί συσχετισμοί όπως αυτοί αποτυπώθηκαν στη κάλπη στις 6 του Μάη.

Είναι εντυπωσιακό ότι οι δυνάμεις που μέχρι χθες επέμεναν στη δυνατότητα να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση και με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, αρνήθηκαν με ιδιαίτερη ένταση, ακόμη και με πικρόχολα σχόλια ακόμα και μία ευρείας λογικής πρότασή που καταθέσαμε για τη θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.

Ο καθείς και η καθεμιά μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Άλλωστε η υποκρισία όλες αυτές τις μέρες περισσεύει.

Τώρα όμως το λόγο θα τον έχει ξανά ο λαός μας για να πάρει οριστικά τις τύχες στα χέρια του για να ολοκληρώσει το σημαντικό βήμα που έκανε στις 6 του Μάη για να αποκτήσει ο τόπος μας κυβέρνηση Αριστεράς που θα ακυρώσει οριστικά το μνημόνιο της φτώχειας και της χρεοκοπίας και θα οδηγήσει το λαό μας με ασφάλεια και αποφασιστικότητα στην έξοδο από την κρίση.»

[sc:Πηγή id=”http://www.tsantiri.gr/politiki/a-tsipras-tha-akirosoume-oristika-to-mnimonio-tis-ftochias-ke-tis-chreokopias.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Α. Τσίπρας: «Θα ακυρώσουμε οριστικά το μνημόνιο της φτώχειας και της χρεοκοπίας»

 • geokalpas

  Δεν μας λέει πώς όμως…ωραία παχιά λόγια χωρίς αντίκρυσμα.
    
  «Θα ακυρώσουμε οριστικά το μνημόνιο της φτώχειας και της χρεοκοπίας»
    Και μετά τί θα κάνουμε,θα ανοίξουμε τις αυτοκινητοβιομηχανίες ή την βαριά βιομηχανία που δεν έχουμε;Ή θα στηριχτούμε μόνο στην γεωργική και ζωική παραγωγή;Όλοι θέλουμε να απαλαγούμε από το μνημόνιο, αλλά θέλουμε να ακούσουμε πώς…!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>