Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Βόμβα» στη Βρετανία! Κενό £25 δις στις τράπεζες!

25 δις στερλίνες θα πρέπει να βρουν οι βρετανικές τράπεζες, ώστε να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενες μελλοντικές ζημίες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Αγγλίας!

“Ο άμεσος στόχος των τραπεζών θα πρέπει να είναι η επίτευξη του στόχου κεφαλαιακής επάρκειας core Tier 1 βάσει των κανόνων της Βασιλείας ΙΙΙ, που ορίζεται στο 7% των τοποθετήσεων σταθμισμένου κινδύνου μέχρι τα τέλη του 2013″.

Σύμφωνα με την επιτροπή της Κεντρικής τράπεζας, ορισμένες τράπεζες έχουν τα απαραίτητα κεφάλαια για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. “Για όσες όμως, δεν ισχύει αυτό, το συνολικό κεφαλαιακό κενό άγγιξε στα τέλη του 2012 τα 25 δισ. στερλίνες” αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ μετά το 2013 θα απαιτηθούν και άλλες αυξήσεις στους λόγους κεφαλαιακής επάρκειας.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to «Βόμβα» στη Βρετανία! Κενό £25 δις στις τράπεζες!

  • begar

    Απ’ ο,τι καταλαβαίνω, σε όλο τον κόσμο, οι τραπεζίτες έφαγαν τα λεφτά των καταθετών και τώρα σκάνε μία μία οι τράπεζες.

    Το κακό είναι ότι λάδωσαν και τους πολιτικούς, οι οποίοι όχι μόνο δεν τιμωρούν τους τραπεζίτες, αλλά προσπαθούν να μεταφέρουν τις ζημιές στις πλάτες των πολιτών.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>