Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Βόμβα Reuters: Δεν έχει απομακρυνθεί το κούρεμα καταθέσεων

Τα κόκκινα δάνεια στοιχειώνουν τις ελληνικές τράπεζες – Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο του κουρέματος των καταθέσεων – Καθοριστικές οι εκλογές.

Η συμφωνία που έκανε η Ελλάδα για το τρίτο μνημόνιο περιλαμβάνει και ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ωστόσο, μερικά από τα κορυφαία στελέχη του κλάδου, καθώς και διεθνείς επενδυτές, τονίζουν ότι δεν θα αρκεί από μόνη της.

«Η επιστροφή της οικονομίας σε ανάπτυξη και η χρηματοδότησή της από το τραπεζικό σύστημα θα επηρεαστεί από έναν αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της πολιτικής σταθερότητας, της εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων, την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος και της ολοκλήρωσης της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών με την συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών », σημειώνει στο Reuters ο Φωκίων Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank.

Οι ανάγκες των τραπεζών θα γίνει γνωστές μόλις ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της ποιότητας του ενεργητικού (AQR), που βρίσκεται σε εξέλιξη, και τα stress tests τα οποία αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

www.multi-news.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>