Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Γαλλικό σοκ βυθίζει τις αγορές

Η εκθεση των γαλλικών τραπεζών στο ελληνικό χρέος φέρνει υποβαθμίσεις

Εντονα αρνητικό κλίμα έχει διαμορφωθεί στις αγορές καθλως οι ανησυχίες για τις γαλλικές τράπεζες οδηγούν σε sell-off από το Τόκιο έως τη Φρανκφούρτη. χαμηλό το βαρομετρικό και στη Σοφοκλέους με τα Παράγωγα να κινούνται στο -4% και με discount 3,2% έναντι του κλεισίματος του FTSE-20 την Παρασκευή. Οι αγορές προεξοφλούν νέες υποβαθμίσεις των γαλλικών τραπεζών αυτή την εβδομάδα και προετοιμάζονται για διαδοχικά πιστωτικά σοκ στον τραπεζικό τομέα.

Παράλληλα στη Σοφοκλέους αναμένεται η αντίδραση της αγοράς στις εξαγγελίες της ΔΕΘ και τα νέα οικονομικά μέτρα τα οποία μεταβάλλουν ουσιωδώς το περιβάλλον και επιβαρύνουν το ήδη αρνητικό κλίμα.

Σύμφωνα με τους αναλυτές η έκθεση των γαλλικών τραπεζών στο χρέος των περιφερειακών χωρών της Ευρωζώνης είναι η βασική αιτία της επερχόμενης υποβάθμισης.

Η Moody’s αναμένεται να υποβαθμίσει την πιστοληπτικη΄αξιολόγιση της BNP Paribas, της Societe Generale και της Credit Agricole λόγω της έκθεσης στο ελληνικό δημόσιο χρέος.

Αυτή την ώρα στο Παρίσι ο CAC-40 υποχωρεί κατά 4% στις 2855 μονάδες, ο Xetra Dax χάνει 2,85% και ο FTSE-10 καταγράφει απώλειες 1,35%. Με ζημιές 2,31% έκλεισε ο Nikkei-225.

Η ισοτιμία ευρώ/δολαρίυο διαμορφώνεται στα 1,3563.

www.sofokleousin.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>