Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • tleon on Forum: Γενική συζήτηση 12Δηλαδή την πάτησε ο φίλος μου...
  • begar on Forum: Γενική συζήτηση 12Από τη στιγμή που θα μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία στο παιδί του, αρχίζει προθεσμία 5 ετών, μέσα στην οποία η τράπεζα μπορεί να τον κυνηγήσει για καταδολίευση και να α…
  • tleon on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημερα σε όλους. Μια βοήθεια για ένα φίλο και συνάδελφο θα ήθελα. Είναι φορτωμένος με δάνεια πάνω από 35000. Έχει το πατρικό του στο όνομά του, ένα παλιο σπίτι όχι τί…
  • no more on Forum: Γενική συζήτηση 12μιλάω γι πώληση είτε στη γυναίκα (θα προηγηθεί διαζύγιο) είτε σε κάποιο 3ο πρόσωπο, καταδολίευση πως μπορούν να ισχυριστούν όταν τα χρήματα από την πώληση θα πάνε για ε…
  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2110133500 Τηλεπωλήσεις . Δειτε εδώ σχολια των ανθρώπων που δεινοπαθούν με δαύτους...  : https://www.white-pages.gr/arithmos/2110133500  
  • Nemesis on Forum: Γενική συζήτηση 12Μεταβίβαση περιουσία ενώ χρωστάς θεωρείται δόλια πράξη. Αυτό λήγει σε μία πενταετία. Δηλαδή δεν μπορούν να υποστηρίξουν δολιότητα μετά από πέντε έτη. Όμως λες "άμα πουλ…
Minilink

Γερμανικό σενάριο: “Πέφτει ο Παπανδρέου και γυρνάμε στη δραχμή”

– Το σενάριο αναφέρει πως η Ελλάδα θα επιστρέψει στην δραχμή τον Απρίλιο του 2012
– Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πέφτει και αναλαμβάνει πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς
– Το καλοκαίρι του 2012 αποχωρεί και η Πορτογαλία από την ευρωζώνη
– Δημιουργείται το νέο “Ευρώ του Βορρά”

Η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt επανέρχεται στην ελληνική κρίση και γράφει για ένα σενάριο, το οποίο είναι φανταστικό, αλλά όπως επισημαίνεται και επιστημονικά ελεγμένο το οποίο αφορά την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό το οποίο είναι φρικιαστικό αναφέρεται πως τον Φεβρουάριο του 2012 η κρίση στην Ελλάδα φτάνει στο ζενίθ της και οι έλληνες πολίτες εξεγείρονται, με αποτέλεσμα να πέσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αφού δεν θα λάβει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Το ίδιο σενάριο αναφέρει πως ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνει τον Απρίλιο του 2012 την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την επιστροφή στη χώρα της δραχμής. Αφού γίνει η αλλαγή του ευρώ στη νέα δραχμή 1:1, τότε η Ελλάδα προτείνει την ανταλλαγή των κρατικών ομολόγων στο νέο νόμισμα στο 80% της ονομαστικής τους αξίας.

Το σενάριο της ομάδας οικονομολόγων, αναφέρει πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κρατάει για τρεις ημέρες κλειστές τις τράπεζες και απαγορεύει την εξαγωγή του ευρώ στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα τα χρηματιστήρια σε Γερμανία και Γαλλία να καταρρέουν και το τραπεζικό σύστημα στην Κύπρο να “γκρεμίζεται”.

Αλλά η φανταστική ιστορία συνεχίζεται. Οι ελληνικές τράπεζες δίνουν τα ευρώ με σφραγίδα που λέει “Νέα Δραχμή” και στα αυτόματα μηχανήματα ανάληψης, οι πολίτες μπορούν πλέον να κάνουν ανάληψη ενός χαρτονομίσματος των 50 ευρώ ανά λογαριασμό. Μάλιστα, στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας η αστυνομία φυλάει μέρα-νύχτα τις τράπεζες και τα δημόσια κτίρια.

Την ίδια ώρα, στην υπόλοιπη Ευρώπη οι πρωθυπουργοί διπλασιάζουν τα κονδύλια του μηχανισμού στήριξης, ενώ τον Ιούνιο του 2012, η Πορτογαλία αποχωρεί από την Ευρωζώνη, την ώρα που σε Ισπανία και Γαλλία γίνονται μαζικές διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας.

Ένα μήνα αργότερα, σύμφωνα με το σενάριο με παρέμβαση του Ομπάμα, η Ευρώπη αποφασίζει την καθιέρωση του ευρωομολόγου και έτσι Γαλλία και Γερμανία εκδίδουν ευρωομολόγο 100 δισεκατομμυρίων ευρώ για να στηρίξουν την Ισπανία και την Ιταλία. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, στη Γερμανία μία τέτοια εξέλιξη προκαλεί την παραίτηση των βουλευτών του συνασπισμού.

Τον ίδιο μήνα, η γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ χάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής και κυβερνά μέχρι τις επόμενες εκλογές με κυβέρνηση μειοψηφίας και με την ανοχή των σοσιαλδημοκρατών. Τον Αύγουστο του 2012 μετά από μυστική συνάντηση Μέρκελ και Σαρκοζί αποφασίζουν την καθιέρωση του ευρώ του Βορρά και θέλουν τη συμμετοχή της Ολλανδίας, του Βελγίου, του Λουξεμβούργου, της Φινλανδίας, της Εσθονίας, της Αυστρίας και της Σλοβενίας και πλέον δημιουργείται η Ευρωζώνη με τη συμμετοχή μόνο του 1/3 των χωρών της Ε.Ε.

Σε όλο αυτό το κλίμα σύμφωνα με το εφιαλτικό αυτό σενάριο, η ΕΚΤ δεν μπορεί να διασφαλίσει τη νομισματική σταθερότητα και έτσι η τιμή του νέου ευρώ του Βορά υπερτιμάται σε σχέση με τα άλλα νομίσματα. Αυτό προκαλεί αυτόματα την αύξηση των τιμών στα γερμανικά προϊόντα, τα οποία πλέον κανείς δεν αγόράζει κυρίως στη νότια Ευρώπη.
Έτσι οι αγορές υφίστανται μία χαοτική κατάσταση και πλέον με δημοψηφίσματα περιορίζεται η ελεύθερη διακίνηση στην Ευρώπη.

Αυτό είναι το εφιαλτικό σενάριο τόσο για το μέλλον της Ελλάδας όσο και της ευρωζώνης σύμφωνα με τη γερμανική οικονομική εφημερίδα.

www.newsit.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>