Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Γ. Μέργος: Παραμένει υψηλός ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα

Για νέα μείωση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα (που σήμερα φτάνει μόλις στα 586 ευρώ, και στα 511 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών εργαζόμενους), προϊδέασε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Γιώργος Μέργος, με τα όσα είπε μιλώντας στην ετήσια εκδήλωση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

«Το μοναδιαίο κόστος εργασίας μειώθηκε στην Ελλάδα, αλλά ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε», γιατί επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μέργος.

Μάλιστα, για να τεκμηριώσει την άποψη του, παρέθεσε στοιχεία για τον κατώτατο μισθό σε χώρες του ΟΟΣΑ. «Η ευελιξία στην αγορά εργασίας όπως εφαρμόστηκε στη Βόρεια Ευρώπη μπορεί να αποτελέσει για εμάς εμπειρία αφού δεν επηρεάστηκε η κοινωνική συνοχή», επισήμανε ακόμα.

Να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν εν όψει της έλευσης στην Αθήνα των επικεφαλής της αντιπροσωπείας της τρόικας, που οι πληροφορίες τους θέλουν να επιμένουν στην κατάργηση των μισθολογικών ωριμάνσεων, αλλά και στη νέα διαδικασία διαμόρφωσης του βασικού μισθού και του μηχανισμού αξιολόγησης του.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

6 Σχόλια Γ. Μέργος: Παραμένει υψηλός ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα

 • begar

  Ε βέβαια! Έπιασε ο κάθε πουσταράς την καρεκλίτσα του με καλό μισθό και κάνει προτάσεις πως να ψοφήσουν οι άλλοι γρηγορότερα από την πείνα.

 • ΠΕΤΡΟΣ

  Σκατά στην ζωή σου παλιομαλάκα.

 • aggelos

  μαλλον  στα μουτρα του καλυτερα !!!!!

 • 11. Όταν η οικογένεια δεν μπορεί να φροντίσει ένα παιδί, τότε η Πολιτεία αναλαμβάνει τη φροντίδα του με θεσμούς όπως η υιοθεσία, η φιλοξενία σε ανάδοχη οικογένεια ή σε ίδρυμα, που πρέπει να σέβονται πλήρως τα δικαιώματά του.

 • babygirl

  Δεν φταίνε αυτοί βρε παιδιά ! αυτοί είναι πληρωμένοι εκτελεστές !!!
   
  ο κωλο λαός φταίει που ανέβασε αυτούς τους καραγκιόζηδες ,
  ψήφισε ο λαός
  γαμώ το κέρατό μου για Ελληνες…….καταντησαμε γελοίοι

 • rantaplan

  δειτε εδω ποσα παιρνει ο τυπος
  http://nonews-news.blogspot.gr/2013/02/3500-580.html
  Προσωπικες του αποψεις παντως αποκλειετε να ηταν. Θορυβο θελαν να δημιουργησουν για να δειξουν στο ποπολο οτι υπαρχουν και χειροτερα και να μην διαμαρτυρετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>