Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Δάκρυα και ιδρώτα» υπόσχεται ο Τσίπρας αν του κλείσουν οι Ευρωπαίοι την πόρτα

Απέκλεισε μετεκλογική συνεργασία με τον ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ωστόσο εκτίμησε ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα έχουμε κυβέρνηση η οποία είτε θα συνεχίσει το μνημόνιο, είτε θα είναι κυβέρνηση της αριστεράς.

Ο κ. Τσίπρας μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1, επανέλαβε την πρόθεση του για κυβέρνηση συνεργασίας με τις δυνάμεις της Αριστεράς, ακόμα και σε περίπτωση που το κόμμα του κερδίσει την πρωτιά στις εκλογές με πλειοψηφία 151 βουλευτών.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι θα προσέλθει στις συζητήσεις με τους Ευρωπαίους για επαναδιαπραγμάτευση των μέτρων που προβλέπει η νέα δανειακή σύμβαση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το plan B σε περίπτωση που οι ηγέτες της Ε.Ε. διαφωνήσουν με το σχέδιο του κόμματός του. Ο ίδιος επικαλέστηκε ρήση του Τσόρτσιλ και είπε ότι σε περίπτωση που οι Ευρωπαίοι πουν σε όλα «όχι», «σας υπόσχομαι δάκρυα και ιδρώτα».

«Αν δεν πάρουμε την επόμενη δόση αμέσως διαλύεται η Ευρωζώνη» είπε ο κ. Τσίπρας , τονίζοντας ότι η κρίση δεν είναι ελληνική, φέρνοντας ως παράδειγμα την Ισπανία και την Πορτογαλία.

«Το μνημόνιο το καταγγέλλει η ψήφος του λαού και όχι η κυβέρνηση. Αν βγούμε πρώτο κόμμα, όλοι στην Ευρώπη θα ξέρουν ότι το μνημόνιο θα είναι νεκρό», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί κλίμα πανικού με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή.

[sc:Πηγή id=”http://www.24h.gr/section/politiki/dakrua-kai-idrota-uposxetai-o-tsipras-tou-kleisoun-oi-europaioi-tin-porta” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>