Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δήλωση δικαστών για το “μακελειό” του Α. Λοβέρδου

“Οι ρόλοι των Λειτουργών των τριών εξουσιών του Κράτους, σε μια χώρα δικαίου είναι διακριτοί και οι Δικαστικοί Λειτουργοί της Χώρας μας, είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι, είναι αποφασισμένοι να υπερασπίζονται το κράτος δικαίου και τη διάκριση των εξουσιών”.

Τα παραπάνω επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή τις δηλώσεις πρόσφατες δηλώσεις του υπ. Υγείας Α. Λοβέρδου για “μακελειό” στη χώρα αν πειραχθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Η Ένωση προσθέτει: “Συνεπώς, διαβεβαιώνουν τον Ελληνικό Λαό  ότι  τηρούν, με ευλάβεια, την συνταγματική νομιμότητα και διαφυλάττουν την ισότητα όλων των πολιτών έναντι των νόμων , χωρίς διακρίσεις , μη ενδίδοντες σε παρεμβάσεις απ΄ όπου και αν προέρχονται και μη  πτοούμενοι από απειλές περί «μακελειών», που μπορούν να ερμηνευθούν (οι απειλές)  , ως δηλώσεις «επικίνδυνης αφέλειας” .

Πηγή:www.capital.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>