Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δίωξη για κακούργημα στον Πέτρο Δούκα – Για πλημμέλημα Παπαντωνίου και Βουλγαράκης

Οι εισαγγελείς εφετών Ελένη ΡάϊκουΓιάννης Μωραϊτάκης και Γιάννης Αγγελήςάσκησαν δίωξη εναντίον των πρώην υπουργών Γιάννου Παπαντωνίου, Γιώργου Βουλγαράκη και Πέτρου Δούκα για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες.

Οι διώξεις για τους κ.κ. Παπαντωνίου και Βουλγαράκη βασίζονται στα ευρήματα της λίστας Λαγκάρντ. Για τον πρώτο υπήρχε κατάθεση της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου περίπου δύο εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ και του κ. Βουλγαράκη η σύζυγος, Αικατερίνη Πελέκη, είχε κατάθεση 200.000 ευρώ, η οποία δεν είχε επίσης δηλωθεί.
Το αδίκημα για τον κ. Δούκα αφορά κατάθεση ενός εκατομμυρίου ευρώ, η οποία έγινε σε επενδυτικό λογαριασμό (η δήλωση έγινε το 2011) και είναι κακούργημα, μετά την αλλαγή του νόμου περί πόθεν έσχες.
Τα αδικήματα των άλλων δύο (πρόκειται για τις δηλώσεις τους του 2008) είναι πλημμελήμματα.

Όπως ορίζει ο νόμος η υπόθεση, που παραπέμφθηκε από τη Βουλή, θα ανατεθεί σε ειδικό εφέτη – ανακριτή, το οποίο θα ορίσει με απόφασή της η Ολομέλεια Εφετών.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>