Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

ΔΑΝΕΙΑ -ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ: Ρύθμιση για στεγαστικά και καταναλωτικά 150.000 δανειοληπτών

Ρύθμιση-ανάσα για περίπου 150.000 δανειολήπτες (με στεγαστικά ή καταναλωτικά ενυπόθηκα δάνεια) προωθεί η κυβέρνηση, με την τρόικα όμως να ζητεί την καθιέρωση ασφαλιστικών δικλίδων, που θα αποτρέψουν την κατάχρηση της ρύθμισης.

Σύμφωνα με…
το Βήμα της Κυριακής, η ρύθμιση αφορά δανειολήπτες που είναι ενήμεροι, αλλά η μείωση των εισοδημάτων τους ενδέχεται να «κοκκινίσει» τα δάνειά τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δικαίωμα ένταξης στη ρύθμιση θα έχουν:

Α. Μισθωτοί-συνταξιούχοι-επαγγελματίες με έως δύο εργοδότες (μπλοκάκια):

Με εισοδηματικές απώλειες από 1.1.2010 άνω του 35%.
Με φορολογητέο εισόδημα σήμερα ώς 25.000 ευρώ.
Με προσημειωμένο ακίνητο αντικειμενικής αξίας ώς 180.000 ευρώ.

Β. Άνεργοι – ευπαθείς ομάδες

Με προσημειωμένο ακίνητο αντικειμενικής αξίας ώς 200.000 ευρώ.

Όσοι πληρούν τα παραπάνω κριτήρια θα μπορούν να μειώσουν τη δόση του δανείου τους στο 30% του μηνιαίου εισοδήματός τους για περίοδο τεσσάρων ετών…


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

7 Σχόλια ΔΑΝΕΙΑ -ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ: Ρύθμιση για στεγαστικά και καταναλωτικά 150.000 δανειοληπτών

 • begar

  Μας τα έχουν πρήξει με τις ρυθμίσεις «ανάσα», που είναι άχρηστες για τον κόσμο και, ουσιαστικά, δίνουν «ανάσα» στις τράπεζες.

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Δεν κάνουμε ρυθμίσεις που εκ των πραγμάτων εμπεριέχουν κατάπτιστους και καταχρηστικούς όρους απέναντί μας, ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ! Παύση πληρωμών εδώ και τώρα στα τραπεζοτρώλλ!

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Καμαρώτσε εδώ το μέσο προφίλ των τραπεζομετόχων και τραπεζοστελεχών της χώρας. Ώρα για κρεμάλες;
  Με ιδιωτική πτήση το ‘σκασε για τη Λατινική Αμερική (Ουρουγουάη ή Παραγουάη) ντυμένος παπάς ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στο σκάνδαλο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, με τη συνοδεία άλλων δύο κληρικών (ή κάποιων που προσποιούνταν τους κληρικούς).
  Την αποκάλυψη κάνει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου στο Βήμα της Κυριακής η οποία περιγράφει με λεπτομέρειες το σχέδιο φυγής από τη χώρα του κατηγορούμενου Κυριακίδη.
  Το σχέδιο πτήσης που δόθηκε στο ιδιωτικό αεροπλάνο ήταν για τα Ιεροσόλυμα αλλά στην πορεία άλλαξε και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατευθύνθηκε προς το Λιχτενστάιν.
  Οι πηγές λένε ότι στο μικρό κρατίδιο, όπου ο Ομιλος Λαυρεντιάδη διαθέτει και διωτική τράπεζα, ο Πέτρος Κυριακίδης διέθετε ακόμη μετρητά, περίπου 80 εκατ. ευρώ. Εγινε λοιπόν ανεφοδιασμός καυσίμων αλλά και χρημάτων.
  Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο Κυριακίδης κατέληξε τελικά όχι στα Ιεροσόλυμα αλλά στη Λατινική Αμερική.
  Φυγάδευσε και την δικηγόρο Ελένη Σκούρα
  Ενώ η φυγή Κυριακίδη, όπως αναφέρει το Βήμα, κρατιέται σε χαμηλούς τόνους από τις ελληνικές Αρχές, υπάρχει και δεύτερη σοβαρή περίπτωση. Το ένταλμα σύλληψης εναντίον της στενής συνεργάτιδας του Κυριακίδη δικηγόρου Ελένης Σκούρα επίσης δεν μπορεί να εκτελεστεί γιατί η κυρία Σκούρα με τον σύζυγό της συνάντησαν τον Κυριακίδη στην Λατινική, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές! Η Ελένη Σκούρα κατηγορείται ότι έχει υπεξαιρέσει από την πολύαθη τράπεζα Proton Bank το ποσό των 100 εκατ. ευρώ!
  Ποιος είναι ο Κυριακίδης
  Ας σημειωθεί ότι ο 72χρονος καταζητούμενος σήμερα Πέτρος Κυριακίδης είναι εκδότης εκκλησιαστικών βιβλίων αρχικά και μεγαλοϊδιοκτήτης ΜΜΕ στη συνέχεια. Ανθρωπος της εκκλησίας, με ισχυρές διασυνδέσεις, μετά τη γνωριμία του με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και κυρίως μετά το 2008 μπήκε δυναμικά στα ΜΜΕ (Espresso, Flash, Ημερησία, Πήγασος, Ελευθεροτυπία κλπ).
  Οσοι τον γνωρίζουν τον περιγράφουν ως «ιδιαιτέρως ευγενή» άνθρωπο με αδυναμία σε καθετί που σχετίζεται με την εναλλακτική ιατρική. Οπως και ο φίλος και συνέταιρός του Λαυρέντης Λαυρεντιάδης διέθετε πολυπληθή προσωπική φρουρά και κυκλοφορούσε με μια εντυπωσιακή πομπή από τζιπ.
  Ο επιχειρηματίας Λαυρεντιάδης σχετίστηκε μαζί του από την παιδική του ηλικία. Ο Λαυρεντιάδης πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου του αίματος που θα μετεξελιχθεί σε νεανική ρευματοειδή αρθρίτιδα, μια χρόνια ασθένεια των οστών που προκαλεί φλεγμονή στις αρθρώσεις. Τα συμβατικά φάρμακα δεν τον γιάνουν. Ο φυσικοθεραπευτής Κυριακίδης χρησιμοποίησε τα χέρια του για να ανακουφίσει τον Λαυρεντιάδη από την χρόνια ρευματοειδή αρθρίτιδα.
  Επειτα από παρότρυνση του φίλου του, Μιχάλη Κυριακίδη, γιου του Πέτρου Κυριακίδη, ο Λαυρεντιάδης επισκέφτηκε το Αγιον Ορος, με το ιδιωτικό του Learjet. Εκεί, μυήθηκe σε έναν διαφορετικό τρόπο καταπολέμησης της ασθένειας με εναλλακτική ιατρική, περισσότερο με πνευματική δύναμη, αλλά και υγιεινή διατροφή στην οποία τον ώθησε ένας γέροντας. Τότε ξεκίνησε και η ενασχόλησή tου με τα βιολογικά προϊόντα.
  Προϊόντα bio και Θεός
  Ετσι εξηγείται και η στενή σχέση του με τον Πέτρο Κυριακίδη. Εκτός από τις επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχουν από κοινού, ο Κυριακίδης έχει στην κατοχή του τα καταστήματα βιολογικών ειδών «Βιολογικά Κυριακίδης», το εστιατόριο Bio Bar Resto με βιολογικά τρόφιμα στην οδό Ακαδημίας, τα θρησκευτικά βιβλιοπωλεία Κυριακίδης καθώς και τις θρησκευτικές εκδόσεις Ακρίτας.
  Εκτός από θρησκευτικά βιβλιοπωλεία και βιολογικά μανάβικα ο Πέτρος Κυριακίδης απέκτησε πλήθος επιχειρήσεων μέσων μαζικής ενημέρωσης στο χαρτοφυλάκιο των επενδύσεών του. Το μεγάλο άνοιγμα στα media άρχισε ήδη από το τέλος του 2008. Ο Κυριακίδης ελέγχει την Daily Press Magazines («Εspresso Κύπρου», περιοδικό «Top Scorer»), την Ημερήσιος Τύπος («Espresso», «Espresso της Κυριακής»), την Ημεροσκόπος (ραδιοφωνικός σταθμός Flash), τη Myenpi («Athens News»), την ΑΔΕΛΕ («Ισοτιμία») καθώς και τη ΝΕΠ (περιοδικά «L’Οfficiel», «Olive», «Parents», «Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια» κ.ά.).
  Ιλιγγιώδεις αγορές
  Ο Πέτρος Κυριακίδης επιχείρησε να αποκτήσει και το 10% του ραδιοφώνου «ΣΚΑΪ» αλλά το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο δεν ενέκρινε το αίτημα μεταβίβασης. Οι εφημερίδες «Σφήνα» και «Veto» που αποκτήθηκαν στην αρχή της ξέφρενης πορείας έχουν πλέον κλείσει. Από την πρώτη στιγμή, η εξαγορά των περισσότερων από τις παραπάνω επιχειρήσεις από τον Πέτρο Κυριακίδη συνοδεύτηκε από πλήθος δημοσιευμάτων που μιλούσαν για την «επιρροή Λαυρεντιάδη».
  Η στενή επιχειρηματική σχέση των δύο ανδρών έχει σίγουρα απασχολήσει τους ανθρώπους της Τράπεζας της Ελλάδος, την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, καθώς και τον αρμόδιο εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση της Proton.
  Παιδικοί και αδελφικοί φίλοι
  Ο Πέτρος Κυριακίδης έχει και θερμή σχέση με την Αρχιεπισκοπή της Κύπρου. Η σχέση του με τον Λαυρεντιάδη μοιάζει να υφίσταται σχεδόν από πάντα. Ο Μιχάλης Κυριακίδης, που σήμερα συμμετέχει σε πολλές επιχειρήσεις του πατέρα του και υπηρετεί ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων, υπήρξε παιδικός φίλος του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
  Αντιστοίχως, ο Πέτρος Κυριακίδης υπήρξε αδελφικός φίλος με τον πατέρα του επιχειρηματία, Βασίλη. Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όταν συνδυαστεί με εκείνη του Κυριακίδη, μοιάζει με ένα μεγάλο κουβάρι που περιπλέκεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

 • Άρης

  Δεν ρυθμίζω , δεν ρυθμίζω .
  Δεν πληρώνω , δεν πληρώνω .
  Είστε κόπανοι , είσθε κόπανοι !
  Άιντε γραμμηθείτε ! (Mονό και σκέτο)

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  STOP PAYING BANK TROLLS NOW, φώναζαν στην Ισλανδία προ καιρού! Αυτά για να διδασκόμαστε, πού είναι τώρα η Ισλανδία και πού εμείς!

 • PA

  Και το ΣΔΟΕ τι εκανε τοσο καιρο που ο Κυριακιδης αλωνιζε ?
  Ασπιρινες τσουλουσε η καβουρια εβοσκε !!!
  Για να τελειωνουμε μ’ αυτη την υποκρισια λοιπον … να δωσουν επιτελους εξηγησεις ολοι οι μεχρι τωρα ιθυνοντες του ΣΔΟΕ αναφορικα με ολη αυτη την μποχα που ολως τυχαιως υπηρχε διπλα τους τοσα χρονια αλλα τα δικα τους ρουθουνια δεν μυρισανε ποτε.

 • noname

  Οι εξαγγελίες εδώ και ένα χρόνο περί υποτιθέμενων ρυθμίσεων σε δάνεια έχουν μόνο ένα σκοπό. Να αποτρέψουν τους δανειολήπτες να κινηθούν δικαστικά και να πέσουν σε μια παγίδα υπερχρεώσεων που θα προκύπτουν μέσα από παρατάσεις αποπληρωμής, με αύξηση των spreeds των δανείων τους, σε επίπεδα που δε θα γίνεται αντιληπτό αφού την αύξηση της δόσης θα καταπίνει η αύξηση της διάρκειας και θα τη μετατρέπει σε φαινομενική μείωση. Πρέπει να σκεφτούμε καλά πριν από οποιαδήποτε τέτοια κίνηση έχοντας σαν γνώμονα τη λογική, αφήνοντας στην άκρη την πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί όλο αυτό το διάστημα. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ (ΑΝΕΡΓΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΛΠ) ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>