Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δείτε μια ακόμα δήλωση για το τι μπορεί να σημάνει μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ! Γι’ αυτό ο κόσμος δεν «μάσησε» και τους έδιωξε όλους!

«Θα ήταν ένα καταστροφικό σενάριο για την Ελλάδα, για τους πιστωτές της, για τις άλλες χώρες που βρίσκονται στον μηχανισμό στήριξης και για τις τράπεζες», είπε ο επικεφαλής του EFSF Klaus Regling, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα.

«Δεν μπορώ να δώσω πρόγνωση για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη», είπε χαρακτηριστικά.

Για δείτε, λοιπόν, δηλώσεις ανθρώπων της Ευρώπης που ξέρουν καλά τι σημαίνει έξοδος μια χώρας από το ευρώ και αφήστε τους άλλους τύπου Σόιμπλε να συνεχίσουν να απειλούν.

Θυμάστε τι είχε πει η Μέρκελ προ μηνών; Καταστροφική η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ το IIF είχε κοστολογήσει μια τέτοια εξέλιξη με 1 τρις ευρώ!

Ο κόσμος δεν «μασάει» πλέον, και γνωρίζει ότι τόσο καιρό του λέγανε ψέμματα. Σενάριο εξόδου δεν «παίζει» όσο και αν συνεχίζουν κάποιοι να απειλούν. Ο κόσμος μίλησε γιατί τους κατάλαβε…


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>