Δεν έχω καλή άποψη για τους διαφημιστές και τους αρχηγούς κομμάτων!

Του Άγγελου Πυριόχου

Ο κ. Θάνος Τζήμερος, είναι διαφημιστής και αρχηγός κόμματος. Δεν έχω καλή άποψη, ούτε για τους διαφημιστές ούτε για τους αρχηγούς κομμάτων. Κυρίως ως προς την επαγγελματική τους εντιμότητα. Το επάγγελμα «πολιτικός» απεδείχθη ως το πλέον προσοδοφόρο.

Πέτυχα στο διαδίκτυο μια… ανοιχτή επιστολή του κ. Τζήμερου προς την κ. Μέρκελ. Ακου τώρα! Οπου ο αρχηγός κόμματος -δεν θυμάμαι στ’ αλήθεια- ως Αρτέμης Μάτσας σε ελληνική ταινία… ρουφιανεύει τους κακούς, διεφθαρμένους, τεμπέληδες, μαφιόζους Ελληνες.

Ξεκινά την επιστολή, αποκαλώντας την κ. Μέρκελ «Εξοχοτάτη». Μάλιστα. Και συνεχίζει. «…σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειες που κάνετε να προσφέρετε αίμα στην Ελλάδα για να βγει από την εντατική…». Προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι πίνει και δεν δίνει η «εξοχοτάτη».

Συνεχίζει καταδίδοντας: Ν.Δ., Πασόκ, υπηρεσίες, παιδεία, εφορίες, αγρότες, Δημόσιο Τομέα, απλούς πολίτες, αριστερούς, όλοι είμαστε ένοχοι κατά την άποψή του και με παραδείγματα. Ετσι η εξοχοτάτη έμαθε για τον γιατρό που άφησε στο πόδι του ειδικευόμενο και τα τίναξε ο ασθενής. Μέχρι για τις περαιώσεις στην εφορία. Και πάμε στον «εν κατακλείδι». «Εξοχοτάτη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα «να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα.

Εμείς οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Ελληνες σας είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος… σας παρακαλούμε υποχρεώστε τους σε ένα και μόνο πράγμα – να αλλάξουν το κράτος τέρας που δημιούργησαν… Μην τους δώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω, χωρίς αυτήν την προϋπόθεση, θα σας το κλέψουν.

Εξοχοτάτη, παρόλα αυτά η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει, όπως το έχουν κάνει χιλιάδες Ελληνες μετανάστες, σε χώρες όπως η δική σας, όπως το έχει καταφέρει η ελληνική ναυτιλία. Μόλις το κράτος – αγχόνη σταματήσει να πίγει όσους έχουν και ιδέες και διάθεση και παραγωγικό σφρίγος, η Ελλάδα θα ανθίσει. Βοηθήστε μας, εσάς να εξαπατούν, εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο τον πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό ελληνικό πνεύμα – αυτό που δεν έσβησε σ’ αυτόν τον τόπο. Θάνος Τζήμερος».

Τζ-ήμερα άνθρωπέ μου. Τζημέρωσε και ονειρεύεσαι να ηγηθείς προτεκτοράτου; Τ’ ακούς εξοχοτάτη; Τ’ ακούω να λες.

[sc:Πηγή id=”http://www.katoci.com/2012/05/blog-post_7969.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FaohVa+%28K%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%88%CE%B7%29″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.