Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

“Δεν αποκλείεται έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ”

Άλλη μία απόδειξη πως οι Γερμανοί αλλάζουν-σκληραίνουν τη στάση τους, άλλη μία ευθεία απειλή από το στόμα, όχι όποιου και όποιου, αλλά του προέδρου του κόμματος CSU που μετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό της Merkel.
Ο Horst Seehofer, που είναι και πρωθυπουργός του κρατιδίου της Βαυαρίας, απαντάει ως εξής στην ερώτηση της εφημερίδας Bild για το αν συζητείται το ενδεχόμενο αποβολής της Ελλάδας από την ευρωζώνη:” Δεν νομίζω ότι μπορούμε να αποκλείσουμε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά εκτιμώ ότι θα υπάρξει επιτυχία στον δρόμο που έχουν πάρει με το πακέτο στήριξης και τις προσπάθειες μεταρρυθμίσεων”.
Και ενώ αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για παραμονή μας στην ευρωζώνη, εαν δηλαδή τους ξαφνιάσουμε και για πρώτη φορά υλοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις, ταυτόχρονα ξαναπυροβολεί:”δεν μπορεί να υπάρξει περαιτέρω βοήθεια των υπερχρεωμένων χωρών που δεν καταβάλουν προσπάθειες”.

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>