Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δεν βαράνε γυναίκες

Θέμος Αναστασιάδης

Επειδή έχουν ήδη λεχθεί τα πάντα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του χρυσαυγίτη βουλευτή Κασιδιάρη κατά της Ρένας Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως της Λιάνας Κανέλη του ΚΚΕ, προσθέτω μόνο τα εξής: υπό οιεσδήποτε συνθήκες ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Ειδικά όσοι το παίζουν και πολύ άνδρες και είναι έτοιμοι να πλακωθούν με τον οιονδήποτε ξέρουν ότι ακόμη και στα FIGHT CLUB υπάρχει κώδικας τιμής: ΔΕΝ ΒΑΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ είτε νομίζεις ότι σε έχουν προσβάλει σ’ ένα στούντιο, είτε σε κλείνουν με το αυτοκίνητο τους στον δρόμο. Άρα πέρα απ όλα τ’ άλλα έχουμε ΑΝΑΝΔΡΗ συμπεριφορά εκ μέρους του Κασιδιάρη. Άμα θέλει να παίξει ξύλο, κι αν τολμάει υπάρχουν και οι λεβέντες του ΠΑΜΕ!

Ας μην μας παρεξηγήσει η τόσο «δικιά μας» δημοσιογράφος Λιάνα, και η υπερβολικά δυναμική πλην αξιοπρεπής και σοβαρή Ρένα Δούρου που βάζουμε και αυτή την διάσταση κι ας μην την θεωρήσουν «σεξιστική»: Διότι απευθύνεται ακριβώς στο όποιο μικρό τμήμα της κοινής γνώμης λέει ήδη στο διαδίκτυο ότι «θέλουν και καμιά σφαλιάρα», και «πήγαιναν γυρεύοντας,.πρώτες προκάλεσαν» και τα σχετικά. Ε λοιπόν ότι κι αν συμβαίνει, όσο κι αν σε προκαλούν ο αληθινός άνδρας ακόμη και σε καιρό πολέμου ΣΕΒΕΤΑΙ τις γυναίκες και τα παιδιά. Ακόμη κι όταν δέχεσαι χαστούκια από  μια γυναίκα ( που όλοι μας έχουμε φάει κατά καιρούς για λόγους που εκείνες νομίζουν ότι καταλαβαίνουν) δεν επιτρέπεται να την χτυπάς. Αρα πέρα απ όλα τα άλλα, την πολιτική και την πολιτισμική διάσταση υπάρχει και ζήτημα ΑΝΑΝΔΡΙΑΣ στο οποίο καλείται να τοποθετηθεί η «Χρυσή Αυγή».

[sc:Πηγή id=”http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=202535″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

3 Σχόλια Δεν βαράνε γυναίκες

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>