Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Άρης. on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2106200159 e-value
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα @Matina, άσχετα με το τί διαβάζουμε δεξιά και αριστερά οτι τα δάνεια κρίθηκαν παράνομα, οτι έχουν αποπληρωθεί από το κράτος μέσω ανακεφαλαιώσεων κλπ κλπ, η αλ…
  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Επίσης, μπορώ να ζητήσω από τη Eurobank αναλυτική κατάσταση των οφειλών μου με κάποια αίτηση που θα καταθέσω εγώ στην τράπεζα χωρίς να μπει στην μέση δικηγόρος?
  • Matina on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, εάν κάποιος γνωρίζει να με κατατοπίσει.. Με παίρνουν τηλ από το γραφείο της Χαρακτινιώτη για διακανονισμό εκ μέρους της Eurobank…
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12απαντησα ήδη απο χτες οτι εκανα αίτηση και αναμένω, μάλλον δεν το ειδες αναφορικά με το ποιοι έχουν δικαίωμα, αν ανατρέξει κάποιος στα νομιμοποιητικά έγγραφα ΓΕΜΗ της ε…
  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12δεν θυμάμαι το όνομα του δικ.γραφείου, θυμάμαι ότι είχα μιλήσει με 2 γυναίκες
Minilink

«Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να πληρώσει η Ελλάδα τα ομόλογα του Μαρτίου»

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η Ελλάδα να οδηγηθεί σε χρεοκοπία το Μάριο καθώς δεν επαρκεί ο χρόνος για να εκταμιευθεί το νέο πακέτο διάσωσης. Όπως αναφέρει το Bloomberg η πίεση προς την ελληνική κυβέρνηση για την απαιτούμενη συμφωνία στα μέτρα που θα συνοδεύουν τη νέα δανειακή βοήθεια στη χώρα «μεταφέρεται την Πέμπτη από την Αθήνα στις Βρυξέλλες».

Ο φόβος για ελληνική «στάση πληρωμών» αναγκάζει και την επικεφαλής του ΔΝΤ να μεταβεί εκτάκτως στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών.

Η Κριστίν Λαγκάρντ θα ασκήσει πίεση στην ελληνική κυβέρνηση, μέσω του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου, να καταλήξει το ταχύτερο δυνατό σε μια συμφωνία η οποία στη συνέχεια θα πρέπει να περάσει από το γερμανικό κοινοβούλιο.

Δεδομένης της διακοπής των εργασιών της Bundesbank την Παρασκευή, οι γερμανοί βουλευτές δεν θα μπορέσουν να εγκρίνουν την όποια απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης μέσα στο επόμενο 15μερο οπότε είναι προγραμματισμένο το άνοιγμα του Κοινοβουλίου στο Βερολίνο.

Σύμφωνα λοιπόν με το Bloomberg, το ΔΝΤ θα συνεδριάσει την Πέμπτη πριν το Εurogroup προκειμένου να αποφασιστεί τυχόν παροχή βοήθειας στην Ελλάδα τμηματικά προκειμένου «να μη στεγνώσουν από χρήματα» τα ελληνικά ταμεία ενόψει της λήξης των ομολόγων του Μαρτίου.

Με μια απόφαση που θα παρέχει στην Ελλάδα μια «προκαταβολή δανείου» ύψους 30 δισ. ευρώ το ΔΝΤ θα ζητήσει ασφαλώς από την Αθήνα να επισπεύσει την ψήφιση των μέτρων που θα συνδέονται με τη νέα δανειακή σύμβαση και την ανταλλαγή ομολόγων.

24h.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>