Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δημοσκόπηση – σοκ από την VPRC που φέρνει πάλι τούμπα τα δεδομένα

Όλες οι δημοσκοπήσεις έχουν κοινό στοιχείο την υπεροχή της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά τουλάχιστον 1 μονάδας. Και για πρώτη φορά ίσως αντανακλούν σε μεγάλο βαθμό τον σφυγμό του εκλογικού σώματος, καθώς αυτό είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα. Εκεί που έχουμε μεγάλες ενστάσεις είναι για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ που σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες είναι χαμηλότερο από την πρόσφατη εκλογική του επίδοση.

Δεν θέλει άλλωστε και σοφία για να καταλάβει κανείς ότι οι 6 μονάδες που δείχνει να κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ προέρχονται κυρίως από το ΠΑΣΟΚ και λιγότερο από το ΚΚΕ.

Αυτό που προβληματίζει πολύ όμως είναι η δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί αύριο στα Επίκαιρα και η οποία θα δίνει τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά με 3,5 μονάδες! 30% έναντι 26,5% της Νέας Δημοκρατίας, με εξαιρετικά συμπιεσμένο το ΠΑΣΟΚ και τα υπόλοιπα κόμματα.

Δεν θα δίναμε βαρύτητα εάν η VPRC δεν ήταν η μόνη εταιρεία που προέβλεψε την κατάταξη των προηγουμένων εκλογών. Καμμία μα καμμία δημοσκόπηση εκτός της VPRC δεν έδωσε την δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το επισημάνουμε.

[sc:Πηγή id=”http://olympia.gr/2012/05/30/vprc-3/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>