Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Δημοσκόπηση της Μarc που σηκώνει πολλή κουβέντα, δείχνει πρώτη τη Ν.Δ

Ανατροπή, σε σχέση με τις τελευταίες σφυγμομετρήσεις, καταγράφεται σε δημοσκόπηση της εταιρείας Marc που θα παρουσιαστεί στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, σύμφωνα με την οποία η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη, με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο το ΠΑΣΟΚ.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 23,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 21% και το ΠΑΣΟΚ με 13,2%. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φτάνουν στο 7,2%, η Δημοκρατική Αριστερά στο 5,6%, το ΚΚΕ στο 5,1% και η Χρυσή Αυγή στο 4,3%.

Με αναγωγή, η ΝΔ συγκεντρώνει 26%, ο ΣΥΡΙΖΑ 23% και το ΠΑΣΟΚ 14%.

Όμως για να κρίνουμε μία δημοσκόπηση πρέπει να δούμε και την αξιοπιστία που επέδειξε στο παρελθόν η εν λόγω εταιρία ως προς τα αποτελέσματά της. Δείτε λοιπόν τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης της Marc πριν τις εκλογές της 6ης Μαϊου η οποία δόθηκεστη δημοσιότητα στις 18-04-2012.

Ως προς την πρόθεση ψήφου Νέα Δημοκρατία 17,1%, ΠΑΣΟΚ 13%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,8%, ΣΥΡΙΖΑ 6,9%,ΚΚΕ 7,9% ΔΗΜΑΡ 5,6%, Χρυσή Αυγή 3,9%, ΛΑΟΣ 2,8%, Οικολόγοι Πράσινοι 2,2%, ΔΗΣΥ 2,1, αναποφάσιστοι 16,6%, ακυρο-λευκό-αποχή 10%. Με αναγωγή Νέα Δημοκρατία 22,3%, ΠΑΣΟΚ 17,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,9%, ΣΥΡΙΖΑ9,8%, ΚΚΕ 9,7%, Δημοκρατική Αριστερά 8,6%, Χρυσή Αυγή 5,7%, ΛΑΟΣ 3,9%,Οικολόγοι Πράσινοι 3,1% και  Δημοκρατική Συμμαχία 3%.

Τώρα συγκρίνεται τις αναγωγές της δημοσκόπησης με τα αποτελέσματα των εκλογών και θα καταλάβετε ότι διαβάσανε….βουλωμένο γράμμα. Και για να μην ξεχνιόμαστε όχι μόνο προέβλεψαν λάθος (μα τελείως) τα ποσοστά των κομμάτων αλλά και έβαλαν 3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΑ στη Βουλή.Τα συμπεράσματα δικά σας, γιατί είναι και ευθύνη όλων μας να καταλαβαίνουμε ακόμα και την αξιοπιστία των δημοσκοπικών ευρημάτων.

[sc:Πηγή id=”http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=42107&Itemid=131″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

2 Σχόλια Δημοσκόπηση της Μarc που σηκώνει πολλή κουβέντα, δείχνει πρώτη τη Ν.Δ

  • PA

    Μονο 23,1% στη ΝΔ ρε παιδια ?
    Παραπανω θα παρει σιγουρα …. eheheh ….

  • ipnosςςς

    ούτε στον ύπνο τους δεν σηκώνει πολλή κουβέντα σηκώνει πολύ γιαούρτι στο λακαμά που γράφει λάθος μαθηματικά.
     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>