Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Διέγραψαν το 78% χρέους άνεργης δανειολήπτριας

Ήταν άνεργη, έγκυος, με προβλήματα υγείας, χωρίς καθόλου περιουσιακά στοιχεία.

Tο Ειρηνοδικείο Αιγίου αποφάσισε σχετικά με τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένης δανειολήπτριας, η οποία είχε περιέλθει σε κατάσταση μόνιμης αδυναμίας πληρωμής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Thebest.gr το δικαστήριο αν και δεν έκανε δεκτό το αίτημα διευθέτησης των χρεών με μηδενική καταβολή, έκρινε ότι πρέπει να γίνει ρύθμιση μηνιαίων καταβολών ύψους 150 ευρώ για τέσσερα χρόνια προς μερική εξόφληση των οφειλών.

Το συνολικό ποσό της αρχικής οφειλής της οφειλέτριας προς τις πιστώτριες τράπεζες ήταν 33.349,24 ευρώ.

«Το βασικό είναι ότι παρότι πληρούνταν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει ο δικαστής σε ρύθμιση μηδενικής καταβολής, εν τέλει δεν το τόλμησε. Κατά τη γνώμη μας αυτό θα ήταν το σωστό και αυτό ζητήσαμε αρχικά. Η γυναίκα ήταν άνεργη, έγκυος, με προβλήματα υγείας, χωρίς καθόλου περιουσιακά στοιχεία είτε σε χρήμα είτε σε ακίνητα, και θα πάψει να λαμβάνει το επίδομα από το ταμείο ανεργίας τον Ιούνιο» σχολίασε μετά την απόφαση ο δικηγόρος της αιτούσας κ. Ανδρέας Φλώρος.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>