Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Διαδηλώνουν και οι δικαστές

Σε αναστάτωση βρίσκεται ο χώρος της Δικαιοσύνης ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του νομοσχεδίου με το οποίο περικόπτονται εκ νέου οι αποδοχές των δικαστών, καταργείται η συμμετοχή των δικηγόρων κατά την υπογραφή των συμβολαίων….

Ειδικότερα, εν όψει της κατάθεσης στη Βουλή του επίμαχου νομοσχεδίου την ερχόμενη Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012, συγκαλείται η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, προκειμένου να αποφανθεί εάν είναι συνταγματικές ή όχι οι νέες περικοπές στις αποδοχές των δικαστικών λειτουργών.

Η Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου συγκαλείται μετά από αίτημα αρεοπαγιτών, προς την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου, η οποία αποδέχθηκε το αίτημά τους.

Παράλληλα, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στις 11 πμ των δικαστών και εισαγγελέων στην είσοδο των δικαστηρίων της Πρώην Σχολής Ευελπίδων (Πρωτοδικείο Αθηνών), κατά την ημέρα ψήφισης των μέτρων στη Βουλή.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>