Δυτική Ελλάδα: Εφιάλτης δίχως τέλος η εξόφληση του ρεύματος – Στις 520000 οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί

Σε εφιάλτη δίχως τέλος εξελίσσεται η εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ για εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις  στη ζώνη ευθύνης της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Επιχείρησης στην Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο PatrasTimes.gr o Περιφερειακός Διευθυντής της Επιχείρησης Σπ. Μυλωνάς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο αριθμός των ανεξόφλητων λογαριασμών στην περιοχή έχει τετραπλασιαστεί, με αποτέλεσμα από το 1.300.000 συνδρομητές οι 520.000 να είναι ανεξόφλητοι.

Η κατάσταση εκτιμάται πως θα γίνει ακόμα χειρότερη το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς η πρόβλεψη κάνει λόγο για επιπλέον αύξηση στο ποσοστό των ανεξόφλητων λογαριασμών στην περιοχή κατά 20% με αποτέλεσμα το συνολικό ποσοστό ανεξόφλητων λογαριασμών να εκτιναχθεί στο 60% του συνόλου. Το ποσοστό αυτό συνεπάγεται πως στους 1.300.000 συνδρομητές σε Πελοπόννησο, Στερεά και Νησιά του Ιονίου, οι 780.000 θα εμφανίζουν ανεξόφλητο.

Η αδυναμία της συντριπτικής πλειοψηφίας των καταναλωτών σε επίπεδο περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου και Ιονίου να πληρώσουν το ρεύμα τους, κατά τον κ. Μυλωνά επαληθεύει το εφιαλτικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο, ενδεχομένως και μέσα στο καλοκαίρι, η επιχείρηση να κατεβάσει διακόπτες και ρολά, λόγω έλλειψης ρευστότητας και αδυναμίας  κάλυψης των οικονομικών της  υποχρεώσεων

patrastimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *