Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Είμαστε στα όρια της επίσημης χρεοκοπίας»

Το ζήτημα των μειώσεων στους μισθούς και οι επικουρικές είναι σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή τα «αγκάθια» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, o κ. Καψής τόνισε πως «σαν χώρα έχουμε φτάσει στα όρια της επίσημης χρεοκοπίας» και ότι είναι ώρα για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι το πιθανότερο είναι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών να γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής, δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο οι κ.κ. Παπαδήμος, Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης να συναντηθούν και σήμερα το βράδυ.

Αναφορικά με την ακριβή ημερομηνία των εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι, δε μπορεί να δεσμευθεί για το πότε θα διεξαχθούν και αν αυτό θα είναι μέχρι το Πάσχα, καθώς αυτό εξαρτάται από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τους τρόπους με τους οποίους θα χορηγηθούν τα χρήματα στην Ελλάδα.

Ανέφερε επίσης πως αν δεν υπάρξει συμφωνία θα υπάρξει πρόβλημα και τότε θα πρέπει «να πούμε πώς να προχωρήσουμε».

24h NewsRoom


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to «Είμαστε στα όρια της επίσημης χρεοκοπίας»

  • begar

    Άστα να πάνε!

    Αν φτάσανε να το παραδέχονται και δημόσια, πάει να πει ότι από στιγμή σε στιγμή θα μας το ανακοινώσουν.

    Πάρτε τρόφιμα και σηκώστε λεφτά από τις τράπεζες.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>