Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ειδικό λογαριασμό ζητούν Μέρκελ και Σαρκοζί

Να κατατίθενται οι τόκοι για την αποπληρωμή του χρέους

Τη δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού πρότειναν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στο Παρίσι η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και ο Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί όπου θα κατατίθενται οι τόκοι για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους.

Η κ. Μέρκελ τόνισε πως Γαλλία και Γερμανία θεωρούν ότι οι τόκοι για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους θα πρέπει να καταβληθούν σε δεσμευμένο λογαριασμό, ώστε να είναι σίγουρο ότι τα χρήματα αυτά θα είναι μονίμως διαθέσιμα.

Υπενθυμίζεται πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στα μέσα Δεκεμβρίου είχε αναφερθεί σε Ειδικό Ταμείο Χρέους στο οποίο θα μεταφέρεται το χρέος των χωρών της Ευρωζώνης που υπερβαίνει το 60% του ΑΕΠ.

Όπως είχε τότε δηλώσει, τα κράτη-μέλη του ευρώ με δημόσιο χρέος που υπερβαίνει τα επίπεδα του Συμφώνου Σταθερότητας θα τοποθετούν στο Ειδικό Ταμείο Χρέους το μέρος του χρέους τους που ξεπερνά το 60% του ΑΕΠ. Εν συνεχεία θα αποπληρώνουν το ποσό αυτό αποκλειστικά με φορολογικά έσοδα και εντός περιόδου 20 ετών.

www.newsbeast.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>