Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΔΝΤ: Πιο κοντά από ποτέ η άτακτη χρεοκοπία της Ελλάδας

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, , οικονομικοί αναλυτές του ΔΝΤ έχουν λάβει την εντολή να επεξεργαστούν επισταμένως το σενάριο άτακτης χρεοκοπίας της Ελλάδας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ένα σενάριο το οποίο υπήρχε πάντα ως ένα θεωρητικό μοντέλο ανάλυσης, τώρα όμως με δεδομένο ότι η Ελλάδα έχει βγει κατά την εκτίμηση των στελεχών του ΔΝΤ εκτός χρονοδιαγραμμάτων για την έγκριση του νέου πακέτου στήριξης, το σενάριο της άτακτης χρεοκοπίας επανέρχεται δυναμικά ως ένα πολύ ρεαλιστικό ενδεχόμενο.

Επιπλέον, στους κύκλους του Ταμείου επιμένουν ότι «το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας παίζει ένα παιχνίδι με τη φωτιά που θέτει σε κίνδυνο τη σωτηρία της χώρας», σύμφωνα με έκφραση που χρησιμοποίησε σήμερα το πρωί πηγή του Ταμείου. Εκτίμηση του ΔΝΤ είναι ότι τα μέτρα που ζητούνται από την ελληνική κυβέρνηση είναι μέτρα που σε μεγάλο βαθμό είχαν ζητηθεί και στο παρελθόν αλλά οι ελληνικές αρχές είχαν παγώσει την εφαρμογή τους, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα και το συμμάζεμα των ΔΕΚΟ, όπως ανέφερε πηγή του Οργανισμού.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>