Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Εκτός Βουλής ηχηρά ονόματα της πολιτικής…

Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν αρκετά ηχηρά ονόματα της πολιτικής σκηνής των λεγόμενων μεγάλων κομμάτων. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα (ενσωμάτωση 69,34%) το ΠΑΣΟΚ στην Α Αθήνας συγκεντρώνει ποσοστό 9,78% που αντιστοιχεί σε μία μόλις έδρα. Μεταξύ άλλων στην συγκεκριμένη περιφέρεια υποψήφιοι είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χρήστος Παπουτσής και ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέρεται να λαμβάνει τη μία και μοναδική έδρα.

Τέσσερις έδρες λαμβάνει μέχρι στιγμής στη Β Αθηνών (ποσοστό 9,12%). Στη συγκεκριμένη περιφέρεια μεταξύ άλλων υποψήφιοι είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Αθηνά Δρέττα, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Δημήτρης Ρέππας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στην Α και Β Πειραιώς το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία έδρα. Οι υποψήφιοι ήταν ο Δ. Καρύδης, ο Β. Κατσαφάδος, ο Χρ. Πάλλης, ο Π. Πετρίτης, η Ελ. Δαρσίνου, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Ι. Διαμαντίδης, ο Δ. Λυντζέρης, ο Ι. Μαγιάτης, ο Κ. Μαντούβαλος, η Χρ. Μυργιάλη και ο Γρ. Νιώτης.

Μόλις μία έδρα λαμβάνει το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, την οποία καταλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς σταυρό.

Χωρίς έδρα μένει το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, όπου ήταν υποψήφια η Άντζελα Γκερέκου.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>