Εκτός Βουλής ηχηρά ονόματα της πολιτικής…

Εκτός Βουλής φαίνεται να μένουν αρκετά ηχηρά ονόματα της πολιτικής σκηνής των λεγόμενων μεγάλων κομμάτων. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα (ενσωμάτωση 69,34%) το ΠΑΣΟΚ στην Α Αθήνας συγκεντρώνει ποσοστό 9,78% που αντιστοιχεί σε μία μόλις έδρα. Μεταξύ άλλων στην συγκεκριμένη περιφέρεια υποψήφιοι είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χρήστος Παπουτσής και ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, φέρεται να λαμβάνει τη μία και μοναδική έδρα.

Τέσσερις έδρες λαμβάνει μέχρι στιγμής στη Β Αθηνών (ποσοστό 9,12%). Στη συγκεκριμένη περιφέρεια μεταξύ άλλων υποψήφιοι είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Αθηνά Δρέττα, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Γιώργος Κουτρουμάνης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Δημήτρης Ρέππας και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στην Α και Β Πειραιώς το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία έδρα. Οι υποψήφιοι ήταν ο Δ. Καρύδης, ο Β. Κατσαφάδος, ο Χρ. Πάλλης, ο Π. Πετρίτης, η Ελ. Δαρσίνου, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Ι. Διαμαντίδης, ο Δ. Λυντζέρης, ο Ι. Μαγιάτης, ο Κ. Μαντούβαλος, η Χρ. Μυργιάλη και ο Γρ. Νιώτης.

Μόλις μία έδρα λαμβάνει το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, την οποία καταλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς σταυρό.

Χωρίς έδρα μένει το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, όπου ήταν υποψήφια η Άντζελα Γκερέκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *