Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

ΕΚΤ: Μείωσε το επιτόκιο καταθέσεων

Στο 0,30% μείωσε το επιτόκιο καταθέσεων η ΕΚΤ κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, με ισχύ από τις 9 Δεκεμβρίου.

Το βασικό επιτόκιο για τις κύριες λειτουργίες αναχρηματοδότησης παρέμεινε αμετάβλητο στο 0,05%.

Η ΕΚΤ ανακοίνωσε ότι περαιτέρω μέτρα νομισματικής πολιτικής θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Mario Draghi, στη συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθήσει.

Η ΕΚΤ έκανε σήμερα ένα ακόμη βήμα στην μάχη της εναντίον του πολύ χαμηλού πληθωρισμού, αποφασίζοντας να οδηγήσει τα επιτόκιά της περαιτέρω σε αρνητικό έδαφος, σε μια κίνηση που η κεντρική τράπεζα ελπίζει ότι θα τονώσει τον πληθωρισμό και την ανάπτυξη στις 19 χώρες της ευρωζώνης.

Η κίνηση έρχεται να εδραιώσει τις διαφορετικές πολιτικές κατευθύνσεις που έχουν ακολουθήσει η ΕΚΤ και η αμερικανική Federal Reserve. Η Fed αναμένεται να αυξήσει τα επιτόκια αργότερα αυτόν τον μήνα, και έτσι να “ξεκολλήσουν” από το σχεδόν μηδενικό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται για επτά χρόνια.

Η ανακοίνωση των περαιτέρω μέτρων υποδηλώνει ότι ο πρόεδρος της ΕΚΤ Mario Draghi είναι πιθανό να παρουσιάσει την επέκταση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης της κεντρικής τράπεζας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Πολλοί οικονομολόγοι αναμένουν ότι ο Draghi θα ανακοινώσει τόσο μια επέκταση του προγράμματος όσο και μια αύξηση του ποσού των μηνιαίων αγορών (που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 60 δισ. ευρώ και αφορά κυρίως κρατικά ομόλογα).


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>