Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 39,4% στον όγκο της οικοδομής το επτάμηνο

Νέα μείωση 14% σημειώθηκε στον όγκο της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας τον Ιούλιο εφέτος, με αποτέλεσμα στο τέλος του επταμήνου η πτώση του οικοδομικού όγκου να είναι "κάθετη" και να ανέρχεται σε 39,4%, επιτείνοντας τα προβλήματα στους δεκάδες κλάδους που απασχολούνται στην οικοδομή. Ταυτόχρονα, προοιωνίζεται περαιτέρω επιδείνωση λόγω της μείωσης του αριθμού των αδειών που εκδίδονται από τις πολεοδομίες της χώρας.


Συγκεκριμένα, από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώθηκε ότι το μέγεθος ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας, στο σύνολο της χώρας, ανήλθε τον Ιούλιο σε 4.433 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 725,2 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 3.138,7 χιλιάδες m3 όγκου. Παρουσίασε δηλαδή, μείωση14% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 26,6% στην επιφάνεια και 14% στον όγκο, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010.


Το επτάμηνο εφέτος, η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα εμφανίζει μείωση 31,9% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, 44% στην επιφάνεια και 39,4% στον όγκο, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο Ιανουαρίου- Ιουλίου 2010.

www.greekmoney.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 39,4% στον όγκο της οικοδομής το επτάμηνο

  • ipnos-29

    Δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα που μειώθηκε 40% η οικοδομή,  διότι τώρα θα αρχίσουν να φορολογούν ότι κάποτε θα πάρεις σπίτι με πισίνα γκαράζ κ.τ.λ. όπως είπε και ο πρόεδρος της Ν.Δ. το 2021 θα χορέψουμε ελεύθεροι πια τον γνωστό Καλαματιανό με βήματα Ζαλόγκου το έχουμε ανάγκη το παραμύθι και την ελπίδα. Εμπρός Υπερήφανοι Έλληνες ας απολαύσουμε τις επιλογές μας!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>