Εμφανίστηκε ο φυγόδικος Ηλίας Κασιδιάρης – ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του

Με το πέρας της διαδικασίας του αυτοφώρου, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αποφάσισε να εμφανιστεί μέσα από τον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης δίνει την δική του εκδοχή για τον ξυλοδαρμό της Λ. Κανέλλη(ΚΚΕ) και την επίθεση στην Ρ. Δούρου(ΣΥΡΙΖΑ), υποστηρίζοντας πως το όλο συμβάν είχε σκηνοθετηθεί για να πληγεί η Χρυσή Αυγή.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του:

«Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που – χωρίς τη θέλησή μου – ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.

Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.

Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.»

16 σχόλια σχετικά με το “Εμφανίστηκε ο φυγόδικος Ηλίας Κασιδιάρης – ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του”

  1. Ο συγκεκριμενος τυπος προκαλεσε πρωτος ριχνοντας νερο στη Δουρου.
    Αν τυχον προσβληθηκε θα μπορουσε να βγαλει το μικροφωνο και να φυγει απαξιωνοντας ετσι τους συνομιλιτες του.
    Κατι τετοιο θα ηταν αρκετο.
    Οταν κατεβαινουμε στην πολιτικη δεν παρεξηγιομαστε … εχουμε τις θεσεις μας και τις χρησιμοποιουμε για να αποδειξουμε το ορθον ολων αυτων που λεμε προς ζημιαν αν θελεις των επικριτων μας.
     
    Φτασαμε να μην μιλαμε καθολου για προγραμματα μετα απο ολα αυτα και να στεκομαστε στον εκκεντρισμο της αρνητικης διαφημισης.
    Και ερωτω … αν δεχοτανε μπουνιδια ο Μιχαλολιακος σε καποιο πανελ επειδη ενας αλλος τσαμπουκας τυπου Κασιδιαρη απο την αλλη πλευρα ομως παρεξηγιοτανε μ’ αυτα που λεχθηκαν … τι θα γινοτανε την αλλη μερα.
     

  2. Επισης …
    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&pubid=112877939
     
    Ειναι απλουστατο, αν δεν μπορουν να βρουν εναν Κασιδιαρη … η ειναι ανικανοι η τον κρυβουνε.
    Και στις δυο περιπτωσεις ολοι οι ιθυνονοντες της αστυνομιας ειναι εκετεθειμενοι για αλλη μια φορα.
    Αν θελουμε τελος παντων μια θεση στον ηλιο ως Ελληνες πολιτες θα πρεπει να απαιτησουμε απο τους κρατικους λειτουργους να κανουν τη δουλεια τους σωστα τουλαχιστον.
    Οσο ανεχομαστε να μας καπελωνουμε τοσο περισσοτερο επιβαρυνουμε τον εαυτο μας αλλα το κυριοτερο … ανεχομαστε να καπελωθουν οι επομενες γενιες των Ελληνων.
     
    Η Δικαιοσυνη ειναι αξια ανωτερη ακομα και αυτης της Ελευθεριας … γιατι ειναι πυλωνας της Ελευθεριας.
     

  3. Πληροφοριακά σε δημοσκόπηση του fimotro http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7014.html?spref=fb 13.366 Έλληνες τάσσονται υπέρ του Κασιδιάρη ενώ υπέρ της Κανέλλη 5,754 όλων των φυλών .
    Επίσης στην ζούγλα ο Τριανταφυλλόπουλος έβγαλε δημοσκόπηση που φέρνει την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα με 11,5%
    Και τέλος στο facebook φτιάχθηκε σελίδα με τίτλο Να αγιάσει το χέρι σου Ηλία Κασιδιάρη η οποία έχει αυτή την στιγμή 9.965 Likes
    Πάντως θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Δελατόλα από το Ποντίκι που ήταν στην εκπομπή που με ένα τηλεφωνηματάκι στην κυρία Ράικου καθάρισε (αυτά είναι conne ) Εξεδόθη ένταλμα σύλληψης σε 10΄Μακάρι να το είχε κάνει και για τον Άκη Τζοχατζόπουλο που άργησε καμιά 12αριά χρόνια να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης .Βλέπετε του Κασιδιάρη τα χαστούκια ήταν τεράστιο έγκλημα συγκριτικά με τα δις που έκλεψε ο σοσιαλιστής  υπουργός και παρ ολίγον πρωθυπουργός

  4. Η Πολιτική θέση της Δούρου / ΣΥΡΙΖΑ είναι αν πήρε αναβολή από τη δική ? ο Παπαδάκης που τον παρακαλούσε ο Ηλίας να του δώσει το λόγο δεν έχει ευθύνη? δεν έχει ευθύνη που τον έβαλε δίπλα στην Κανέλλη που δεν την αντέχει ούτε ο ίδιος της ο Εαυτός η αριστερή με τις δεξιές τσέπες .
    13.366+ Η δικιά μου, χαστούκι στο πολιτικό άθλιο κατεστημένο που οπλίζει παιδάκια με καραμπίνες οδηγεί ανθρώπους στην αυτοκτονία αδιαφορεί για 1.500.000 και φορτώνει με φόρους / κατασχέσεις φυλακίσεις τον αξιοπρεπέστατο Ελληνικό Λαό. 
     

    1. Ξαναλεω … αν γινει της μοδας να μιλανε τα μπουνιδια υπαρχει περιπτωση να φαει κανενα και ο ιδιος ο Μιχαλολιακος απο την αλλη πλευρα.
      Τι θα γινει σ΄αυτη την περιπτωση … θα βγουνε τα εξασφαιρα ας πουμε η θα το καταπιει οπως και η Κανελλη.
       

      1. ΡΑ, τα μπουνίδια δεν τα ανακάλυψε η Χρυσή Αυγή, ούτε οι φιλικά προσκείμενοι οπαδοί της. Ο ΣΥΡΙΖΑ  ας πούμε με τα δίκια του εργάτη βάραγαν τον Χατζηδάκη, Γιαούρτια… κ.α.
        Η στάση παροχής φαρμάκων των ασφαλισμένων είναι μια μορφή εξάσφαιρου ή μπουνίδι στον ασθενή ηλικιωμένο απένταρο συνταξιούχο.
        η Αριστερά έδιωξε όλες της επιχειρήσεις από την Ελλάδα έβαλε στον εμφύλιο τη χώρα με 800.000 νεκρούς, τα άκρα ποτέ δεν έφεραν αποτέλεσμα καλό αλλά έφεραν ένα διαφορετικό. 

        1. Τι δουλεια εχει ο εμφυλιος με τον Κασιδιαρη και την Χρυση Αυγη αγαπητε Υπνε.
          Γιαουρτια και ροπαλα εναι πλεον αποδεδειγμενο και απο βιντεο που βγηκανε στη δημοσιοτητα πριν μερικα χρονια οτι μοιραζονται απο τους ιδιους τους αστυνομικους σε κουκουλοφορους και μη. Ειναι το λεγομενο παρακρατος που τα κανει μπαχαλο οταν δεν συμφερει η επικαιροτητα στους κρατουντες.
          Σημερα αν ζουμε εναν ακυρηκτο εμφυλιο δεν ειναι εμφυλιος μεταξυ παλαιοκομματικων ιδεολογικων παραταξεων … ειναι εμφυλιος μεταξυ βολεμενων και αβολευτων.
          Οι βολεμενοι θελουν να συνεχισουν να ειναι βολεμενοι και οι αβολευτοι να βολευτουν κι αυτοι γιατι αν δεν βολευτουν θα πεθανουν απ’ την πεινα.
          Αν ο Μιχαλολιακος θελει να ειναι πραγματικα με τους αβολευτους τοτε να μοιρασει τα ακινητα της γυναικας του, η οποια κατεχει ακομα και ξενοδοχειο, σε αναξιοπαθουντες.
           
           

          1. ΡΑ, Δηλαδή το θέμα μας είναι ο Κασιδιάρης και η σύζυγος του Μιχαλολιάκου ιστορικά στοιχεία καταθέτω η Αριστεροί κατασπαράζουν το μέλλον της χώρας χρόνια τώρα, ακόμα και σήμερα μιλούν για 4 ώρες απασχόληση με πλήρεις αποδοχές.
            Αυτό λέμε σήμερα πρέπει να διαλύσουμε τους βολεμένους, που παίρνουν συντάξεις πεθαμένων κ.ο.κ. 
            φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους έγραφες προ ημερών θα με τρελάνεις σήμερα ?

          2. Ποιοι ειναι οι αριστεροι κατα την αποψη σου για να καταλαβω … που εχουν κατασπαραξει τη χωρα.
            Εγω απ’ οτι ξερω αριστερη κυβερνηση δεν υπηρξε ποτε στην Ελλαδα.
            Οι προσκυνημενοι για μενα δεν εχουν παραταξη … αν κατι τετοιο σε βοηθαει να κατανοησεις τι λεω οταν γραφω “φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους”.
            Τελος … ναι, η συζητηση ξεκινησε απο τον Κασιδιαρη κατα τα αλλα και γι’ αυτο και αναφερθηκα σ΄αυτον αλλα και στον Μιχαλολιακο ο οποιος τον υποστηριζει αναφορικα με το επεισοδιο στην τηλεοραση.

  5. Αριστερή κυβέρνηση δεν είχαμε ποτέ είχαμε όμως αριστερά συνδικάτα σε όλα τα εργοστάσια, τα οποία όταν έπαιρναν μεγάλες παραγγελίες τα συνδικάτα κατέβαζαν με απειλές και τραμπουκισμούς τους εργάτες σε απεργία, με αποτέλεσμα να μην παραδίδονται οι παραγγελίες να ακυρώνονται και να κλείνει το εργοστάσιο με τον ιδιοκτήτη σε πολλές περιπτώσεις στη φυλακή…
     Δεν με βοηθάει να καταλάβω πως αυτός που δεν έχει θεό παράταξη προσκυνάει.
     Του Ηλία του την είχαν στημένη ο πούστης ο Παπαδάκης που τόσα χρόνια εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών του και τη ρεμούλα των πολιτικών.

    1. Και γιατι οχι Παπαδακης και Ηλιας να μην ηταν συνεννοημενοι για να γινει μπαχαλο.
      Γιατι εριξε νερο στη Δουρου … οποιος νευριαζει μ’ αυτα που ακουει σε πολιτικη αντιπαραθεση να παει να ξεσπαει χτυπωντας το κεφαλι του στις κολωνες της ΔΕΗ … οχι να πουλαει τσαμπουκα με χειροδικιες.
      Ηδη στο ιντερνετ κυκλοφορουν φημες οτι ο Παπαδακης τα αρπαξε για να γινει μπαχαλο. 
      Ποιοι ειναι οι αριστεροι τελικα σ’ αυτον τον τοπο … δεν μου ειπες ακομα.

      1. ΡΑ, Σήμερα ο Ηλίας δήλωσε ότι ο Παπαδάκης του είχε σπάσει τα νεύρα μία εβδομάδα πριν του τηλεφωνούσε καθημερινά” Αριστεροί είναι αυτοί που ΔΕΝ δέχτηκαν έλεγχο στα οικονομικά τους αυτοί είναι.
        Ναι έτσι είναι η το κεφάλι του ή αυτοκτονεί ή πάει στα συσσίτια ή…
        Σου απάντησα πιο πάνω γιατί πέταξε το νερό στη Δούρου.  
        Καλό βράδυ ΡΑ, εύχομαι να έχεις δίκιο και οι επιλογές σου να είναι σωστότερες από τις δικές μου… 

        1. – Προσωπικα δεν πιστευω τιποτα απο ατομα που αποφευγουν τον νομο εκτος κι αν εχουν αποδειξεις για αυτα που λενε.
          – Αριστεροι ετσι οπως το εννοεις δεν υπαρχουν σ’ αυτη τη χωρα Υπνε. Αλλο λαμογιο, αλλο αριστερος η δεξιος η οτιδηποτε.
          – Ο Ηλιας πεταξε νερο στη Δουρου γιατι νευριασε τελικα … ετσι δεν ειναι ? Οχι ψηλε, πεταξε νερο για αλλους λογους.
          – Ολοι να εχουμε καλες επιλογες οχι μονο εγω. Παπατζιλικι να μην τρωμε απο δω και περα ειναι η ευχη μου.
           

  6. αυτός που κυβερνάει θέλει να κυβερνάει από προσωπική φιλοδοξία να εξουσιάζει και να νιώθει ότι κάτι παραπάνω από αυτόν που δεν έχει εξουσία, για τους γνωστούς λόγους. τα ΜΜΕ. που  κατευθύνουν την κοινή γνώμη Βλ. Κουβέλη τον ετοίμαζαν για πρωθυπουργό τον Νοέμβριο αλλά δεν του βγήκε. παίρνουν πακέτα για υποστήριξη.
    Ο Λαός πληρώνει τα χαράτσια με αίμα και αυτοκτονίες και εξαθλίωση. και εκλέγει κυβερνήσεις για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα φτάνει να μην είναι του λαού.

  7. Ο Μιχαλολιακος ομως με τη γυναικα του και οι δυο βουλευτες.
    Το εχεις ξαναδει πουθενα αυτο σε αλλα κομματα ?
    Ειπαμε να ξεπατωσουμε την οικογενειοκρατια και μας βγαινει αλλο … πιο μυστηριο μπαλαντερ στο παιχνιδι.
     
     

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *