Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Εξετάζεται να απαλειφθούν δόσεις ληξιπρόθεσμων χρεών

Δεν αποκλείεται ρύθμιση για τις οφειλές επιχειρηματιών προς το Δημοσιο

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ακόμα και να απαλειφθούν κάποιες δόσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο από επιχειρηματίες, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου, σχολιάζοντας επιμέρους ενστάσεις βουλευτών όλων των κομμάτων σχετικά με τις διευκολύνσεις και τις ρυθμίσεις οφειλών προς το Δημόσιο, ανέφερε ότι στο πλαίσιο μία εξισορροπητικής πολιτικής, το υπουργείο εξετάζει είτε την αύξηση των δόσεων είτε ακόμα και την απαλοιφή μέρους τους.

«Θεωρώ ότι και τις δύο περιπτώσεις πρέπει να τις δούμε και να τις συμπεριλάβουμε στο νομοσχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά. Επιπρόσθετα, διευκρίνισε ότι οι ιδιωτικές εταιρίες είτε είναι δικηγορικές είτε μεγάλες ελεγκτικές, δεν θα εισπράττουν οφειλές προς το Δημόσιο, δηλώνοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απεμποληθεί το δικαίωμα του Δημοσίου να εισπράττει οφειλές.

www.newsbeast.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>