Επαναφέρει τα όρια συνταξιοδότησης το Παρίσι

Την μερική κατάργηση της αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης που είχε ψηφίσει η προηγούμενη κυβέρνηση της Γαλλίας, θα ψηφίσει η νέα κυβέρνηση, σύμφωνα με το Γάλλο πρωθυπουργό, Ζαν Μαρκ Ερό.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, ο Γάλλος πρωθυπουργός η κυβέρνησή του θα επαναφέρει στα χαμηλότερα επίπεδα τα όρια συνταξιοδότησης για κάποιες κατηγορίες συνταξιούχων, ανατρέποντας τις αλλαγές που είχε εφαρμόσει στο συνταξιοδοτικό η κυβέρνηση Σαρκοζί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αλλαγές είχαν γίνει τότε θερμά αποδεκτές από τις αγορές ενώ και οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης είχαν χαρακτηρίσει την αύξηση των ορίων εκ των ουκ άνευ για τη διατήρηση του αξιόχρεου της Γαλλίας στο υψηλότερο επίπεδο.

Πρώτη προτεραιότητα, όπως ανέφερε ο Ζ.Μ. Ερό θα είναι να επανέλθει στα 60 έτη το όριο συνταξιοδότησης για όσους εργάζονται από μικροί και έχουν 41 έτη ασφάλισης.

[sc:Πηγή id=”http://www.24h.gr/section/kosmos/epanaferei-ta-oria-suntaxiodotisis-parisi” ]


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Επαναφέρει τα όρια συνταξιοδότησης το Παρίσι

 • 01/06/2012, 15:09
  Permalink

  Σαν κάτι να αλλάζει διεθνώς.

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.