Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Επαναφέρει τα όρια συνταξιοδότησης το Παρίσι

Την μερική κατάργηση της αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης που είχε ψηφίσει η προηγούμενη κυβέρνηση της Γαλλίας, θα ψηφίσει η νέα κυβέρνηση, σύμφωνα με το Γάλλο πρωθυπουργό, Ζαν Μαρκ Ερό.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, ο Γάλλος πρωθυπουργός η κυβέρνησή του θα επαναφέρει στα χαμηλότερα επίπεδα τα όρια συνταξιοδότησης για κάποιες κατηγορίες συνταξιούχων, ανατρέποντας τις αλλαγές που είχε εφαρμόσει στο συνταξιοδοτικό η κυβέρνηση Σαρκοζί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αλλαγές είχαν γίνει τότε θερμά αποδεκτές από τις αγορές ενώ και οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης είχαν χαρακτηρίσει την αύξηση των ορίων εκ των ουκ άνευ για τη διατήρηση του αξιόχρεου της Γαλλίας στο υψηλότερο επίπεδο.

Πρώτη προτεραιότητα, όπως ανέφερε ο Ζ.Μ. Ερό θα είναι να επανέλθει στα 60 έτη το όριο συνταξιοδότησης για όσους εργάζονται από μικροί και έχουν 41 έτη ασφάλισης.

[sc:Πηγή id=”http://www.24h.gr/section/kosmos/epanaferei-ta-oria-suntaxiodotisis-parisi” ]


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Επαναφέρει τα όρια συνταξιοδότησης το Παρίσι

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>