Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Επισφάλειες-σοκ $100 δισ έχει η JPMorgan

Το κουβάρι των επισφαλειών και τον τοξικών τοποθετήσεων ξετυλίγεται για λογαριασμό της JPMorgan και όσο περνάνε οι μέρες και δημοσιεύονται νέα στοιχεία η αγωνία μεγαλώνει. Δημοσίευμα των Financial Times κάνει λόγο για σοκαριστικές επισφάλειες ύψους 100 δισ δολ για τον γνωστό κολοσσίο. Οι μεγάλες ζημιές 2 δισ δολ. λόγω απερισκέπτων ενεργείων και εσφαλμένων τοποθετήσεων, όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε, έχουν δημιουργήσει έναν κύκλο συζητήσεων στους θεσμικούς. Πολλοί φοβούνται ότι θα βγούν από την ντουλάπα διάφοροι “σκελετοί” καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται συγκεκριμένη έρευνα από τις αρμόδιες αρχές.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο συγκεκριμένο τμήμα chief investment office (CIO) της JPMorgan Chase, που βρέθηκε στο στόχαστρο και το οποίο φέρεται πως ήταν ο μεγαλύτερος αγοραστής ευρωπαϊκών καλυμμένων ομολόγων με ενυπόθηκους τίτλους, όπως επίσης και τιτλοποιημένων δανείων σε όλες τις αγορές τα τελευταία τρία χρόνια.

[sc:Πηγή id=”http://www.sofokleousin.gr/archives/99996.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>