Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

ΕΡΕΥΝΑ – Το 90% (!) προτιμάει το Διαδίκτυο για την ενημέρωσή του !…

Την απόλυτη κυριαρχία του Ίντερνετ ως ενημερωτικό μέσο και την εξάλειψη εμπιστοσύνης στην ενημέρωση από την τηλεόραση αντικατοπτρίζει έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χρήστες του Ίντερνετ, στο πλαίσιο του Project «PressFreedomDay», από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες» (QJNT).

Σύμφωνα με την έρευνα, στο Ίντερνετ γράφουν πιο ελεύθερα οι Δημοσιογράφοι πιστεύει το 87,3% , ενώ οι χρήστες του Ιντερνετ, προτιμούν το Διαδίκτυο για την ενημέρωσή του κατά 90% σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν.

Το 90% των συμμετεχόντων απάντησε ότι προτιμάει το Ίντερνετ για την ενημέρωσή του, το 3,8% το ραδιόφωνο, το 3,7% τα έντυπα και το 2,74% την τηλεόραση.
Οσον αφορά την ελευθερία των δημοσιογράφων το 87% πιστεύει ότι είναι πιο ελεύθεροι στο Ιντερνετ, το 8,74% στο ραδιόφωνο, το 3,37% στα έντυπα και το 0,50% στην τηλεόραση.
Την ίδια ώρα, οι συμμετέχοντες στην έρευνα πιστεύουν κατά 96,74% ότι οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους καθοδηγούμενοι, εκτιμώντας ότι η «καθοδήγηση» οφείλεται κατ’ αρχήν σε πολιτικούς λόγους.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των συμμετεχόντων, οι Δημοσιογράφοι μπορεί να γράψουν κάτι με το οποίο δεν συμφωνούν, λόγω των συμφερόντων του Μέσου στο οποίο εργάζονται ή και για προσωπικούς λόγους.

Η mini-έρευνα δείχνει επίσης ότι 2 στους 10 χρήστες του Διαδικτύου έχουν εξοικειωθεί με την έννοια της Δημοσιογραφίας των Πολιτών, ανεβάζοντας στους λογαριασμούς τους στα Κοινωνικά Δίκτυα υλικό που θα μπορούσε να αποτελέσει υλικό για δημοσιογραφικό ρεπορτάζ (ή είναι δημοσιογραφικό ρεπορτάζ)

Η έρευνα αποτελούνταν από πέντε ερωτήσεις και διακινήθηκε μόνο στα Κοινωνικά Δίκτυα με το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν να είναι πλήρως ελεύθερο για τον καθένα.
Συνόλικα απάντησαν στην έρευνα 805 χρήστες του Ίντερνετ, ενώ αυτό που έχει σημασία είναι ότι το ερωτηματολόγιο έμεινε “στον αέρα” του Διαδικτύου μόλις 24 ώρες….

nonews-news.blogspot.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to ΕΡΕΥΝΑ – Το 90% (!) προτιμάει το Διαδίκτυο για την ενημέρωσή του !…

  • Άρης

    Το έχουν καταλάβει οι κρατικοδίαιτοι “επιχειρηματιες” όμως και έχουν απλώσει πλοκάμια τους . Και το διαδικτυο θέλει το ψάξιμό του . Εχει γεμίσει με άπειρους έμισθους μαλάκες που θέλουν να μας θολώσουν τα νερά με ματζούνια , νεφελίμ, ψεκασμούς , μάγισες και χαρτορίχτρες . Για να παραμείνουμε στο μεσαίωνα που ο παραπάνω θέλει . 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>