Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

«Ετοιμάζεται οδηγία για κούρεμα καταθέσεων»

Οδηγία σύμφωνα με την οποία σε περίπτωση κατάρρευσης μιας τράπεζας οι μεγαλοκαταθέτες θα συμβάλλουν στη διάσωσή της, ετοιμάζει η Ε.Ε. όπως δήλωσε ο ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν, μιλώντας νωρίτερα το πρωί στην φινλανδική τηλεόραση.

«Η Κύπρος ήταν μια ειδική περίπτωση αλλά η ευρωπαϊκή οδηγία θα ορίζει πως σε περίπτωση κατάρρευσης ενός τραπεζικού ιδρύματος ή αναδιάρθρωσης του τραπεζικού τομέα η ευθύνη θα βαρύνει και τους επενδυτές και τους μεγαλοκαταθέτες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο θα υπάρχει μια αυστηρή «ιεραρχία» σε αυτούς που θα συμβάλλουν στη διάσωση μιας τράπεζας καθώς την κυριότερη ευθύνη θα την έχουν οι μέτοχοι και έπειτα όσοι διαθέτουν μη προστατευόμενες καταθέσεις και επενδύσεις. Ο Επίτροπος Ρεν τόνισε πάντως πως οι καταθέσεις κάτω των 100.000 €, τις οποίες χαρακτήρισε «ιερές» θα είναι ασφαλείς.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος κάλεσε επίσης την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να λάβει νέα μέτρα για να βοηθήσει τις χώρες της ευρωζώνης που πλήττονται από την ύφεση.

newbeast.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

31 Σχόλια «Ετοιμάζεται οδηγία για κούρεμα καταθέσεων»

 • clv

  Το κακό με τις εταιρίες ενημέρωσης ταλαίπωρων για ληξιπρόθεσμες οφειλές συνεχίζεται Σήμερα με εκβίασαν ότι αν δεν τους πω πότε θα καταθέσω θα ενοχλήσουν τον αντίκλητο

  • begar

   Μα τον αντίκλητο τον ενοχλούν μόνο όταν δεν μπορούν να βρουν εσένα, διαφορετικά παρανομούν.

   Αλλά, πέρα από αυτό, πες τους σε 3 μέρες να τελειώνεις. Τι κι αν δεν βάλεις;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>