Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Ευρωπαϊκές «καμπάνες» ύψους 2 εκατ. ευρώ για την αργή απονομή δικαιοσύνης

Πονοκέφαλο προκαλεί στο Δημόσιο η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να επιδικάζονται αποζημιώσεις για τις καθυστερήσεις σε δίκες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Έθνους”, πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει το Δημόσιο για να «πληρώσει» την τεράστια καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης, καθώς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι σχετικές «ευρωκαταδίκες» και η αργοπορία γίνεται πλέον εφιαλτικότερη λόγω των εκατοντάδων χιλιάδων αναβολών που έχουν δοθεί στις δίκες στους τρεισήμισι μήνες των δικαστικών κινητοποιήσεων.

Μέσα σε περίπου ένα 6μηνο το Δημόσιο καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να πληρώσει ποσά που ξεπερνούν τα 2 εκατ. για βραδεία απονομή δικαιοσύνης και ο οικονομικός «πονοκέφαλος» για την κυβέρνηση μεγαλώνει καθώς (ύστερα από απαίτηση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου) θεσπίστηκε η υποχρέωση και των ελληνικών δικαστηρίων να αποζημιώνουν για τέτοιες καθυστερήσεις, με το Συμβούλιο της Επικρατείας να επιβάλλει για δική του καθυστέρηση σε βάρος του Δημοσίου την πρώτη «καμπάνα» ύψους 6.000 ευρώ.

Το μέτρο αυτό θα «γεννήσει» εκατοντάδες χιλιάδες νέες δίκες, υπερφορτώνοντας τα ήδη «παραλυμένα» δικαστήρια με νέο τεράστιο όγκο υποθέσεων με σίγουρες αποζημιώσεις συνολικά τεράστιων κονδυλίων, αφού σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ξεπερνιέται η 6ετία – 7ετία, που θεωρείται οριακά ως εύλογος χρόνος για να εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση (σε όλους τους βαθμούς).


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>