Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • danny4 on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημερα κωστη ευχαριστω για την απαντηση το σπιτι θεμελιωθηκε το 80 ειναι 140 τμ και σηκωθηκε το 90 δεν ξερω...ο νομος κατσελη λεει οτι θα σταματησει και θα ανοιγουν κ…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12@Φένια, δεν θα αλλάξει κάτι. Το τραπεζικό απόρρητο έτσι και αλλιώς δεν ισχύει για τους οφειλέτες εδώ και χρόνια και μάλιστα με νόμο. Ήδη ο πιστωτής αν θέλει, είτε το δη…
  • Φενια on Forum: Γενική συζήτηση 12Αυτό είναι μια πολύ καλή ερωτηση gp. Θα λειτουργεί άραγε ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου;;;; Και έτσι θα μπορεί να βάζει αυτόματως χέρι σε μισθούς κτλ (σε οσους χρωσ…
  • Διώνιος on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών6977347877 6979729756 6979223710 6977365971 6979223872 Ενοχλούν πολύ θέλοντας να πουλήσουν χρηματιστηριακά προιόντα, συμβουλές κλπ.
  • νίκος123 on Οδηγός αντιμετώπισης εισπρακτικών εταιριών@xm καλησπέρα και συλληπητήρια. Λυπάμαι ειλικρινά για την κατάσταση που βιώνετε. Οι εισπρακτικές και οι δικηγόροι δεν συγκινούνται με τίποτα και δεν σέβονται τίποτα. Γι…
  • Xm on Οδηγός αντιμετώπισης εισπρακτικών εταιριώνΚαλησπέρα σας   Έχω έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.εχασα πολύ πρόσφατα τον συζηγο μου και αναγκάστηκα να παραιτηθώ από την εργασία μου αφού νοσηλευόταν για μεγάλο χρον…
Minilink

ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ – ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ – ΑΛΗΘΕΙΑ & ΨΕΜΑΤΑ

Γράφει ο Θάνος

Τελικά οι εκβιαστές και εκπρόσωποι των δανειστών στην Ελλάδα δεν βάζουν μυαλό, συνεχίζουν να εκβιάζουν τον λαό ΕΥΡΩ ΄ ΔΡΑΧΜΗ, ΜΕΣΑ ‘Η ΕΞΩ από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πολιτικές δυνάμεις, καθώς και η πλειοψηφία των ΜΜΕ, παίζουν το παιχνίδι ευρώ ή δραχμή, μέσα ή έξω από την ΕΕ, μνημόνιο ή χάος.

Καταρχάς εάν ήταν αληθές το μνημόνιο ή χάος, ευρώ ή δραχμή, καταστροφή η νέα προσφυγή στις κάλπες, αυτοί που τόσο νοιάζονται να μας σώσουν, να σώσουν την πατρίδα, είχαν 168 έδρες, γιατί δεν έκαναν συγκυβέρνηση να σώσουν την πατρίδα και την αφήνουν να καταστραφεί με νέες κάλπες ?

Να σημειώσω ότι και στις δηλώσεις τους, μετά το πέρας της υπό τον εξαιρετικό Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, συνέχισαν να παίζουν το ίδιο παιχνίδι στον Ελληνικό λαό, με την βοήθεια του Σόιμπλε και άλλων εκπροσώπων των τραπεζιτών.

Ας υποθέσουμε ότι η Ελληνική κυβέρνηση καταγγέλλει το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση.

Θα ζητήσει πχ η Γερμανία την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ.  Καταρχάς πρέπει να σημειώσω δεν υπάρχει συνθήκη που να προβλέπει τέτοια διαδικασία εξόδου.

Υποθέτουμε ότι το ζητά, πρέπει λοιπόν να γίνει σύγκληση των κρατών της Ευρωζώνης όπου και οι 17 (και εμείς) ψηφίσουμε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, διαφορετικά δεν μπορεί να απόμπευτη η Ελλάδα από τι ευρώ.

Υποθέτουμε ότι το ζητάμε εμείς, η έξοδο μας από το ευρώ και την Ευρωζώνη γίνετε η σύγκληση των κρατών μελών της Ευρωζώνης, και πχ ένα κράτος μέλος ψηφίζει όχι στην έξοδο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.

Ο Πρόντι δήλωσε ότι εάν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ θα ακολουθούσουν άλλα 8 κράτη μέλη της Ευρωζώνης.

Μόνο λόγο ακυβερνησίας 14/5/12 26 ευρωπαϊκές τράπεζες υποβαθμίστηκαν, λόγο νέας εκλογικής αναμέτρησης το ευρώ πέφτει, τα διεθνή χρηματιστήρια πέφτουν τα spreads άλλων των κρατών της ευρωζώνης ανεβαίνουν, φανταστείτε το σενάριο επιστροφής στην δραχμή !!!!

Γαλλικές μελέτες δείχνουν ότι επιστροφή στην δραχμή της Ελλάδας θα στοιχίσει στους Γάλλους φορολογουμένους 67 δις περίπου και 24 δις στις Γαλλικές επιχειρήσεις και τράπεζες που έχουν επενδύσει στην Ελλάδα, Γερμανικές μελέτες υπολόγισαν ότι θα στοιχίσει στους Γερμανούς φορολογουμένους 82 δις περίπου συν τις παράπλευρες απώλειες, άλλοι δε μελετητές έχουν κοστολογήσει την ζημία της επιστροφής της Ελλάδας στην δραχμή στο 1 τρις !!!

Με την επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή είτε ζητηθεί από την Γερμανία είτε ζητηθεί από την Ελλάδα, θα ψηφίσουν οι Ιταλοί ή Ισπανοί πχ να επιστρέψουμε στην δραχμή ? Εάν ναι τότε και αυτοί και άλλους θα αναγκαστούν στο τελευταίο εθνικό τους νόμισμα ιταλική λιρέτα, ισπανική πετσέτα, κλπ.

Όλα τα κράτη μέλη θα έχουν το ίδιο πρόβλημα με τα τραπεζικά διαθέσιμα που τώρα δίνονται από την ΕΚΤ, και με αυτό μας απειλούν ότι θα μας εξαναγκάσουν να ζητήσουμε από μόνοι μας να ζητήσουμε την έξοδο μας από το ευρώ.

Απαντήσεις υπάρχουν και για το Ελληνικό αυτό πρόβλημα, δεν θα επεκταθώ τώρα σε αυτό.

Μπορούμε να παραμείνουμε στο ευρώ προχωρώντας σε καταγγελία του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης και να μην υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία του κράτους και τις πληρωμές μισθών, συντάξεων, παιδεία, υγεία, κλπ.

Αυτή είναι άλλη μια απειλή των εδώ εκπροσώπων των τραπεζιτών.

Έχουμε λοιπόν στον προϋπολογισμό του 2012 – ΕΞΟΔΑ 100 δις και ΕΣΟΔΑ 84,7 δηλαδή ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,3 δις.

Ο λογαριασμός των εξόδων είναι

Συντάξεις 31,2 δις

Μισθοί 17,9 δις

Τόκοι 12,8 δις

Δαπάνες 22,8 δις

Πρόνοια 14 δις

Επιστροφές προς ΕΕ 2,3 δις (από κακοδιαχείριση)

Σύνολο 100 δις

Οι τόκοι είναι 12,8 δις που εάν καταγγείλουμε την δανειακή σύμβαση θα σταματήσουμε να τα πληρώνουμε μέχρι γίνουν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές για μια νέα συμφωνία, επομένως τα έξοδα μας θα είναι 100 δις – 12,8 δις = 87,2 δις. Άρα το έλλειμμα μας θα είναι 2,5 δις. Δυστυχώς σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε τα ομόλογα που αποφασίστηκε να πληρωθούν ακούρευτα τώρα τον Μάιο τα 4,5 δις. Σύνολο ελλείμματος 2,5 + 4,5 = 7 δις.

Η δανειακή σύμβαση του μνημονίου 2, τα χρήματα πηγαίνουν στο ειδικό ταμείο που ψήφισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και είναι μόνο για την αποπληρωμή των δανείων και όχι δάνειο προς το Ελληνικό κράτος για μισθούς και συντάξεις, καθώς και επίσης τα έσοδα του κράτος. Εάν πχ αύριο το ΔΝΤ δεν δώσει την δόση του, θα τα πάρουν χωρίς να μας ρωτήσουν από το ειδικό ταμείο, και τότε όντως δεν θα υπάρχουν χρήματα για μισθούς και συντάξεις.

Κάλυψη των 7 δις μπορεί να γίνει μόνο με την καταγγελία του μνημονίου.

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δικαίωμα να δανειστούμε εκτός τρόικας. Μετά την καταγγελία θα μπορούμε και πολλοί έχουν συμφέρον γεωπολιτικά να το κάνουν.

Πληρώσαμε τα ομόλογα του δανείου, γιατί όπως μας είπαν οι εκπρόσωποι των τραπεζιτών ήταν ότι γιατί ήταν στο Αγγλικό Δίκαιο !

Τότε κύριοι γιατί αποδεχτήκατε στο μνημόνιο 2 το αγγλικό δίκαιο ? Για να προστατεύεστε τους δανειστές ? Είναι τα αφεντικά σας δεν είναι ο λαός ?

Βάσει απόφασης του ΟΗΕ, βάση του δεδικασμένου του 1939 πάλι με την Ελλάδα όπου ο Μεταξάς κέρδισε την δίκη, απόφαση που επικαλέστηκε και η Αργεντινή να διώξει το ΔΝΤ, προέχει ο λαός, για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΔΗΣΥ-ΔΡΑΣΗ κλπ προέχουν οι δανειστές, και με το μνημόνιο 2 υπέγραψαν το αγγλικό δίκαιο, εκχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία, και έχουν ακόμη και σήμερα το θράσος να ομιλούν, να μας εκβιάζουν, να μας λένε ότι είναι μονόδρομος η δίκια τους λύση, να μας σώσουν και πάλι !

Ο λαός έχει ήδη εκφανθεί, μέσα στο ευρώ, καταγγελία της δανειακής σύμβασης, αυτό πολεμούν, για αυτό οι εκβιασμοί θα συνεχιστούν, η πολιτική τους του σοκ και δέος δεν ξέρω μέχρι που μπορούν να την φτάσουν για να στηρίξουν την πολιτική τους να τα δίνουμε όλα.

Υπέγραψαν μέχρι και το κλείσιμο της Βουλής για τις εκλογές της 6/5 ψήφιζαν τα πάντα, ακύρωσαν δικό τους νόμο με νέο νόμο για την ρύθμιση των οφειλών στην εφορία, και ΤΩΡΑ, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, μας το παίζουν αντί-μνημονικοί, θα επαναδιαπραγματευθούν τα πάντα !!! και … και … ΗΜΑΡΤΟΝ οι ψεύτες.

Σου λένε, διαπίστωσαν οι δανειστές, ότι θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους, να μην χάσουν τόσο ευνοϊκούς όρους που τους έδωσαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τα πάντα όλα, επιστροφή απεχθών δανείων, ορυκτό πλούτο, …, εάν κερδίσουμε τις προσέχεις εκλογές και  κάνουμε συγκυβέρνηση, θα μας κάνουν δυο τρεις αλλαγές, θα τους παρουσιάσουμε ως επιτυχία, αλλά φίλη φίλε, όλο ποιο βαθειά στον λάκκο, γιατί τα νέο δάνειο που έρχεται είναι με το Αγγλικό δίκαιο. Αυτό ψηφίσαν, δεν είναι δοσίλογοι? Δεν είναι η συγκυβέρνηση κυβέρνηση Τσολακογλου ? Εάν δεν είναι τι είναι ?

Φίλη, φίλε, μην φοβάσαι, μαυρίστε τους.

Φίλη, φίλε, βγάλε τον φόβο από την διπλανό σου, αγωνίσου για το αύριο, μην πεις αύριο ότι δεν ήξερες.

[sc:Πηγή id=”http://olympia.gr/2012/05/16/euro-drachma/” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>