Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Η διχασμένη Ελλάδα αντιμέτωπη με κοινωνική έκρηξη..

Τι και αν οι εκλογές τέλειωσαν και αναδείχθηκε νικήτρια η φιλο- ευρωπαϊκή, κατά τους εταίρους, δύναμη που δε θέτει σε κίνδυνο την Ευρωζώνη, τα ξένα μέσα άρχισαν εκ νέου τα «καταστροφολογικά» άρθρα περί κοινωνικών εκρήξεων και εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Ο οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν σε άρθρο του στους Financial Times επιμένει ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη προεξοφλώντας μάλιστα ότι η πολιτική που ακολουθείται είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Λίγες ώρες μετά, σε άρθρο του στο Reuters, ο Michael Stott κάνει λόγο για κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα.

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι μία κοινωνική έκρηξη» είπε ένας υψηλόβαθμος σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά.

«Αν δεν υπάρξει αλλαγή στο μείγμα της πολιτικής θα έχουμε κοινωνική έκρηξη ακόμη και αν φέρετε τον Ιησού Χριστό να διοικήσει την χώρα»!.

«Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να ήρθε πρώτη στις εκλογές, ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε σαν νικητής», γράφει ο αρθρογράφος και προσθέτει ότι «το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ένα βαθιά διχασμένο έθνος το οποίο αγωνίζεται να εφαρμόσει τα “σκληρά” μέτρα λιτότητας αλλά και να λάβει τα χρήματα διάσωσης της χώρας από την Τρόικα».

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του στο CNBC ο Χάρολντ Τζέιμς καθηγητής του Princeton University εκτιμά ότι μπορεί ακόμη να χρειάζεται η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ.

Σύμφωνα με τον ίδιο το εκλογικό αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών έδειξε ότι οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ.

«Το θέλουν γιατί νομίζουν ότι τους βοηθάει και είναι απολύτως ορθό να το σκέφτονται έτσι, εάν υπολογίσουν τις καταστροφικές συνέπειες μιας εξόδου».

Ωστόσο, προσθέτει, το πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας παραμένει και εκτιμά ότι η Ευρώπη μπορεί να χρειάζεται τελικά την έξοδο της Ελλάδας.

epikaira.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>