Η δύναμη των Κομμάτων αυτή τη στιγμή


.

Η “Παρέμβαση” δημοσιεύει σήμερα ένα πίνακα με τα πιθανά ποσοστά που θα έχουν τα κόμματα το βράδυ των εκλογών. Ο πίνακας δημιουργήθηκε μετά από συλλογή στοιχείων κυρίως απ’το εσωτερικό των κομμάτων αλλά και από έρευνες που διεξάγουν ανεξάρτητα απ’τα κόμματα εταιρείες δημοσκοπήσεων. Παρότι ελέγξαμε και διασταυρώσαμε με κάθε δυνατό τρόπο την εγκυρότητα των πληροφοριών και των στοιχείων, σας τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Σχετικά με τα ευρήματα, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε απ’τον σχετικό πίνακα, περίπτωση αυτοδυναμίας δεν υπάρχει κι αυτό είναι ίσως το μοναδικό στοιχείο γι΄αυτές τις εκλογές που με απόλυτη σιγουριά μπορούμε να δώσουμε. Από κει και μετά αντίστοιχα σίγουρη φαίνεται να είναι και η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας με το ποσοστό της να μην ξεπερνά το 25%. Στην καλύτερη περίπτωση κι αν καταφέρει τις λίγες μέρες που έμειναν, πράγμα πολύ δύσκολο, να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους της, το ποσοστό της θα κινηθεί λίγο ψηλότερα, αλλά σε κάθε περίπτωση σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία, δεν θα υπερβεί το 26 – 26,5%

Τη δεύτερη θέση δείχνει να κλειδώνει το ΠΑΣΟΚ αλλά το ποσοστό που θα λάβει φαίνεται με τα ως τώρα στοιχεία να είναι πολύ μακριά απ’ αυτό που ήλπιζαν οι επιτελείς της Ιπποκράτους. Να είναι δηλαδή λίγο πιο πάνω ή έστω πολύ κοντά στο 20%.

Οι προσπάθειες επαναπατρισμού των απογοητευμένων πασόκων ψηφοφόρων πέφτουν μέχρι στιγμής στο κενό και η συσπείρωση του κόμματος λίγα εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές βρίσκεται κοντά στο 30%. Το τελευταίο του χαρτί το ΠΑΣΟΚ, θα το παίξει την Παρασκευή το βράδυ με την ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.  Πρόκειται ουσιαστικά για απέλπιδα προσπάθεια, αφού οι πιθανότητες για μια επιτυχημένη συγκέντρωση είναι ελάχιστες και ο φόβος που κατατρύχει τώρα στα στελέχη της Ιπποκράτους είναι μήπως η εικόνα απ’ τη συγκέντρωση της Παρασκευής προκαλέσει αποτελέσματα αντίθετα απ’αυτά για την οποία διοργανώνεται.

Στην τρίτη θέση τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας δείχνουν να πλασάρεται ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας σε απόσταση αναπνοής το ΠΑΣΟΚ, γι’αυτό παραπάνω αναφέραμε ότι “Τη δεύτερη θέση δείχνει να κλειδώνει το ΠΑΣΟΚ “. Είπαμε δείχνει γιατί τα τελευταία 24άωρα υπάρχει ισχυρή τάση ενίσχυσης των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως απ΄τη δεξαμενή των αναποφάσιστων, που παρότι δεν ταυτίζονται πολιτικά με το κόμμα της αριστεράς, ωστόσο φαίνεται να καταλήγουν σ΄αυτό εκτιμώντας την αντιπολιτευτική του στάση, την περίοδο του Μνημονίου. Με δεδομένα αυτά τα στοιχεία υπάρχει πιθανότητα ο ΣΥΡΙΖΑ να περάσει στη δεύτερη θέση αφήνοντας τρίτο το ΠΑΣΟΚ.
Στην τέταρτη θέση έρχεται το ΚΚΕ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες διατηρώντας τη δυναμική τους να ακολουθούν καταπόδας, με πιθανότητες να υπερκεράσουν το ΚΚΕ και να βρεθούν εκείνοι στην θέση τους.  Από κει και κάτω η ΔΗΜΑΡ κινείται σε ποσοστά χαμηλότερα απ’αυτα που μας είχαν συνηθίσει οι δημοσκοπήσεις των προηγούμενων μηνών και εβδομάδων και δείχνει να σταθεροποιείται σ’ενα ποσοστό γύρω στο 7%.

Ο ΛΑΟΣ φαίνεται οριακά μεν αλλά να  μπαίνει στη βουλή. Οι Οικολόγοι -Πράσινοι το παλεύουν μέχρι την ύστατη ώρα κι η ΔΗΣΥ της Ντόρας, φαίνεται πως δεν εξασφαλίζει την είσοδό της.
Αφήσαμε επίτηδες τελευταίο το σχόλιο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πρόκειται κατα την άποψή μας για το πιο στενάχωρο εύρημα του πίνακα, που της δίνει άνετη είσοδο με ποσοστό γύρω στο 5%. Θεωρούμε απαράδεκτο ένα ναζιστικό κόμμα να εισέρχεται στη βουλή και μας προξενεί πέρα από λύπη μεγάλη ανησυχία. Δυστυχώς η παντελής έλλειψη απ’ τη μια συγκροτημένης μεταναστευτικής πολιτικής από μέρους της επίσημης πολιτείας κι απ’την άλλη η χωρίς διάκριση αντιμετώπιση του μεταναστευτικού απ’ το μεγαλύτερο κομμάτι της Αριστεράς δημιούργησε ένα τεράστιο κενό που έσπευσε να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο μόρφωμα. Ο χώρος και η στιγμή δεν μας επιτρέπουν να πούμε περισσότερα. Θα επανέλθουμε στο σοβαρό αυτό θέμα κάποια άλλη στιγμή.

e-parembasis.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.