Η Ελλάδα έγινε ξαφνικά ο ρυθμιστής της παγκόσμιας οικονομίας

Διαβάζουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα ρεπορτάζ για τον… πανικό που έχει πιάσει την Κομισιόν, την τρόικα, τις ξένες κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και μια σειρά από φορείς. Ο πανικός πηγάζει από την ανησυχία τους για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα την επομένη των εκλογών.

Τα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ για παράδειγμα λένε ότι η Λαγκάρντ κοιμάται και ξυπνά με το όνομα Ελλάδα στο στόμα της. Φοβάται ότι θα υπάρξει ακυβερνησία και θα δημιουργηθούν έτσι προβλήματα στην εφαρμογή του προγράμματος.

Ανησυχούν για την άνοδο των αντιμνημονιακών δυνάμεων ενώ ακόμη και αξιωματούχοι του χρηματοπιστωτικού συστήματος των ΗΠΑ τρέμουν στην ιδέα της ακυβερνησίας.

Άλλες αναλύσεις αναφέρουν ότι η επικράτηση της ακυβερνησίας και της μη εφαρμογής του προγράμματος σταθερότητας, θα θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικονομία και θα προκαλέσει τριγμούς και στις ΗΠΑ.

Τέλος, αναφέρονται στις γαλλικές εκλογές που μπορούν να αλλάξουν το πρόγραμμα ευρωπαϊκής λιτότητας λόγω της πιθανής επικράτησης του Ολαντ.

Πολύ ωραία όλα αυτά, αν και κανείς δε βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι θα έχουμε ακυβερνησία ή ότι οι Έλληνες αποφάσισαν ξαφνικά να βγει η χώρα από το ευρώ. Διότι εδώ που τα λέμε άλλο το Μνημόνιο κι άλλο η έξοδος από την ΕΕ.

Αυτό που μας κάνει τεράστια εντύπωση, πάντως, είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα ξαφνικά γίνεται ο ρυθμιστής της παγκόσμιας οικονομίας.

Θα φταρνιστεί η Ελλάδα και θα κρυολογήσει η υφήλιος όλη. Είναι πράγματι έτσι ή μας κοροϊδεύουν;

Μάλλον είναι έτσι τα πράγματα και αποδεικνύεται ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε το ένα έγκλημα πίσω από το άλλο.

Το μειονέκτημά μας, δηλαδή η πιθανότητα χρεοκοπίας, θα μπορούσε να γίνι πλεονέκτημα και όπλο για διαπραγμάτευση των Μνημονίων.

Ποτέ δεν έπαιξαν το χαρτί της χρεοκοπίας και του ντόμινο και τώρα πληρώνουμε τα λάθη τους.

Οι ξένοι δεν είναι έτοιμοι να δεχθούν μια ελληνική χρεοκοπία, ειδικά τώρα που Ισπανία και Ιταλία είναι στο χείλος του γκρεμού.

Και ποτέ δεν είναι αργά να μπορέσει η Ελλάδα να αλλάξει τη μοίρα της στο πλαίσιο μια νέας ευρωπαϊκής οικονομικής πολιτικής.

www.antinews.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η Ελλάδα έγινε ξαφνικά ο ρυθμιστής της παγκόσμιας οικονομίας

 • 04/05/2012, 10:28
  Permalink

  Ας μη γελιόμαστε. Η Ελλάδα πάντα υπήρξε ρυθμιστής και ποτέ δεν το είχε κατανοήσει ο λαός της στο μέτρο που θα ήταν ωφέλιμο γι’ αυτόν. Ελπίζω να το καταφέρουμε τώρα.

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

 1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
 2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
 3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
 4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
 5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.