Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
  • DIMITRIS 75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Νίκο καλησπέρα, Σχετικά με την καταγγελία στον Δικηγορικό Σύλλογο και εμένα μου είπανε από τον Συνήγορο του καταναλωτή πως κοστίζει 80 ευρώ. Λειτουργεί καθαρά αποτρεπτι…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιτέλους και κάποια τράπεζα προτείνει κούρεμα. Προφανώς το ποσό είναι μεγάλο και ίσως είχες χρόνια να τους βάλεις λεφτά...σωστά ? Είπες πως στείλανε επιστολή ή σε πήρα…
Minilink

Η Κυβέρνηση προετοιμάζεται για πολεμική σύρραξη στο Πολυτεχνείο

Αστακός θα γίνει το κέντρο της Αθήνας, ενόψει της πορείας για την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου. Περισσότεροι από 7.000 αστυνομικοί θα συμμετάσχουν στα μέτρα ασφαλείας, ενώ δράση αναμένεται να λάβει ακόμα και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία! Ο φράχτης θα αφαιρεθεί από την Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από την Βουλή, καθώς η πορεία διασχίζει αυτό το σημείο για να καταλήξει στην Αμερικανική Πρεσβεία, ενώ εξετάζεται ακόμα το που θα χρησιμοποιηθεί και θα στηθεί, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα εξαρτηθεί κυρίως από την εξέλιξη των γεγονότων.

Στην Ασφάλεια έχουν δοθεί εντολές, πριν και κατά την διάρκεια της πορείας να γίνουν προληπτικές και στοχευμένες προσαγωγές υπόπτων, ενώ όλα τα βλέμματα θα είναι συγκεντρωμένα στα τρία καυτά σημεία της Βουλής, της Πρεσβείας και στο Πολυτεχνείο. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, για πρώτη φορά θα ισχύσει ο νέος νόμος για την άρση του ασύλου, εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αυτό είναι κάτι που η Αστυνομία απεύχεται για πολλούς λόγους, κυρίως λόγω της σημειολογίας την ημέρας και του τι μπορεί να προκαλέσει μια επέμβαση εντός του Πολυτεχνείου.

Τόσο για την κρισιμότητα της ημέρας, όσο και για τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία, ενημέρωσε σχετικώς και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τον νέο Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Παράλληλα, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας) σε οδούς γύρω από το Ε.Μ.Π. έως την Πλ. Κάνιγγος από την Τρίτη 15.11.2011 έως την Τετάρτη 16.11.2011, ενώ οι ρυθμίσεις αυτές θα κορυφωθούν την Πέμπτη 17.11.2011, κατά την ημέρα της πορείας, οπότε θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με Απόφαση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ). Από τη Διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας. Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί, από 15 έως 17.11.2011, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των ΗΠΑ, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>