Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Careta on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπερα. Ενταχθηκα στο νομο κατσελη και βγηκε αποφαση απο το 2015 να καταβαλω 200 ευρω αθροιστικα σε 5 τραπεζες μηνιαιως. Η αποφαση μου  κοινοποιηθηκε μονο απο την eu…
  • elisavet50 on Forum: Γενική συζήτηση 12elisavet50 καλημέρα, ελπίζω να μου απαντήσετε. έχω στεγαστικό δάνειο, συνοφειλέτης με τον σύζυγό μου (τον πρώην), και από τον Φεβρουέριο του 2018 είναι ακάλυπτο. Με έχε…
  • Nemesis on Forum: Γενική συζήτηση 12Αν "...αυτός που θα αγοράσει το 50% εννοείτε ότι θα αναλάβει και το υπόλοιπο εξόφλησης του δανείου..." η Τράπεζα θα δεχθεί την πώληση. . Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι…
  • no more on Forum: Γενική συζήτηση 12το σπίτι είναι με στεγαστικό, στην ίδια τράπεζα που είναι το στεγαστικό έχω αφήσει απλήρωτες κάρτες εγώ, χρέη από κάρτες και δάνεια έχω μόνο εγώ και όχι η γυναίκα μου,…
  • Nemesis on Forum: Γενική συζήτηση 12Φίλε no more, 1. Αν το σπίτι είναι σε υποθήκη λόγω δανείου (υποθέτω στεγαστικό) τότε πρέπει να δεχτεί την πώληση η Τράπεζα όπου η υποθήκη και το χρέος μεταφέρεται στον…
  • no more on Forum: Γενική συζήτηση 12κάτι ακόμα, όταν λένε ότι μπορούν να καλούν μια φορά ανά 2η μέρα, εννοούν εργάσιμη μέρα;; δηλαδή άμα σε καλέσουν παρασκευή μπορούν να ξανακαλ΄σεουν δευτέρα;; ή θα πρέπε…
Minilink

Η Λέσχη Bilderberg φοβάται την Ελλάδα

Η κρίση χρέους στην ευρωζώνη ήταν ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της ετήσιας συνεδρίασης της Λέσχης Bilderberg.

Η ελίτ της παγκόσμιας οικονομίας συζήτησε για την κρίση στην Ελλάδα, αλλά και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ένα ντόμινο το οποίο θα συμπαρασύρει στον… «πάτο» και τις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Για πρώτη φορά, οι άνθρωποι που καθορίζουν την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας έδειξαν να ανησυχούν για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Η Λέσχη Bilderberg δείχνει να έχει τρομοκρατηθεί τόσο για την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, όσο και για την ενδεχόμενη μετέπειτα οικονομική ανάκαμψη. Ο λόγος, η Ελλάδα θα δώσει το καλό παράδειγμα και σε άλλες χώρες να κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Η εξέλιξη αυτή θα σπρώξει στον «γκρεμό» και τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης με πρώτη υποψήφια την Ισπανία.

Το ενιαίο νόμισμα θα απειλείται πλέον ξεκάθαρα, με το ενδεχόμενο κατάρρευσής του να είναι ορατό περισσότερο από ποτέ.

Παράλληλα, το σχέδιο για την οικοδόμηση ενός ευρωπαϊκού ομοσπονδιακού υπερκράτους θα καταρρεύσει πανηγυρικά, με τους Γερμανούς, κυρίως, να πληρώνουν το «μάρμαρο» της κρίσης και μάλιστα πολύ ακριβά.

Η κρίση της ευρωζώνης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πιο καίριο σημείο που βίωσε ποτέ η Ευρώπη.

Πλέον οι διαχειριστές της παγκόσμιας οικονομίας δεν έχουν περιθώρια για ελιγμούς και εκμετάλλευση της κρίσης για προσωπικό όφελος.
Θα πρέπει να χαραχτεί μια κοινή στρατηγική η οποία θα διασώσει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και ταυτόχρονα την εξάπλωση της κρίσης και Σε άλλες Ηπείρους.

Η Λέσχη Bilderberg δεν φοβάται απλά ότι η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ, αλλά ότι με την έξοδό της θα βιώσει τεράστια οικονομική ανάκαμψη και θα αποτελέσει παράδειγμα για άλλες χώρες της Ευρωζώνης να ακολουθήσουν την ίδια πορεία.

Ο φόβος αυτός διακρίνεται καθαρά σε άρθρο της εφημερίδας «Financial Times» με τίτλο «Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα την μετατρέψει σε πρότυπο για άλλες χώρες».

«Αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη, θα μπορούσε να αποδειχθεί πιο επικίνδυνη για το σύστημα από ό,τι ήταν ποτέ όσο βρισκόταν μέσα σε αυτήν, δίνοντας το παράδειγμα της αποτελεσματικής αντίδρασης», σχολιάζει ο Arvind Subramanian.

Η εφημερίδα δεν είναι τυχαία, καθώς θεωρείτε “φερέφωνο” της Λέσχης που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με τον διεθνή Σιωνισμό.

«Η δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας μπορεί να αποδειχθεί κάτι σαν μεταδοτική νόσος και να οδηγήσει στη διάλυση της ευρωζώνης και ίσως και του όλου ευρωπαϊκού σχεδίου», αναφέρει στο άρθρο ο αρθρογράφος Arvind Subramanian.

Η Bilderberg δείχνει τώρα κάτι παραπάνω από πρόθυμη να σώσει την ευρωζώνη.

Εάν τελικά η ευρωζώνη αποτύχει, η προοπτική της επίτευξης του τελικού στόχου, ενός παγκόσμιου νομίσματος, νεκρώνεται για τουλάχιστον άλλα 100 χρόνια.

Το βέβαιο είναι πως αυτή τη στιγμή η Ελλάδα αποτελεί μια βραδυφλεγής βόμβα. Η “αφρόκρεμα των Βρυξελλών” ωστόσο δείχνει να κωφεύει και να παίζει ακόμα τα δικά της παιχνίδια προς όφελος της Γερμανίας κατά κύριο λόγο και της Γαλλίας κατά δεύτερο. Οικονομικοί αναλυτές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και επισημαίνουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τη συνέχιση της πολιτικής λιτότητας που συνεχίζει ακάθεκτο το Βερολίνο, ποντάροντας στην εξαγορά των πάντων έναντι πινακίου φακής.

Η Λέσχη Bilderberg έχει αντιληφθεί πως η κατάσταση οδηγεί σε αδιέξοδο και πιέζει προς επίλυση της κρίσης. Από ελληνικής πλευράς, μένει να “εκμεταλλευτούμε” το φόβο τους προς όφελος μας και να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε. Διαφορετικά, ο δρόμος είναι ανοιχτός και οι επιλογές πλέον στα χέρια μας.

[sc:Πηγή id=”http://www.newsbomb.gr/politikh/story/139383/i-leshi-bilderberg-fovatai-tin-ellada” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>