Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Η μεγάλη ανατροπή στην αγορά εργασίας: Κάθονται περισσότεροι από όσους εργάζονται

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ανεργίας, αφού η ύφεση έχει ως αποτέλεσμα για πρώτη φορά, ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός, δηλαδή με απλά λόγια τα παιδιά, οι φοιτητές και οι συνταξιούχοι, να είναι περισσότεροι από αυτούς που εργάζονται.

Η ανατροπή στα δεδομένα είναι τρομακτική, ενώ βάζει “βόμβα” και στα θεμέλια των ασφαλιστικών ταμείων.

Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2011 οι απασχολούμενοι μειώθηκαν λίγο πάνω από τα 4 εκατομμύρια και συγκεκριμένα στα 4,06 εκατομμύρια άτομα. Αντίθετα οι άνεργοι εκτινάχθηκαν σε 903.000, ενώ ο πληθυσμός που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί αν εργαστεί λόγω ηλικίας, είναι 4,38 εκατομμύρια άτομα.

Το 2006 οι απασχολούμενοι ήταν 4,5 εκατομμύρια, οι άνεργοι 378.000 και ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός 4,2 εκατομμύρια. Από τα στοιχεία προκύπτει επιδείνωση το 2010, όπου οι εργαζόμενοι ήταν 4,3 εκατομμύρια και ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός 4,2 εκατομμύρια, ενώ η ανατροπή έγινε το 2011.

24h NewsRoom

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Η μεγάλη ανατροπή στην αγορά εργασίας: Κάθονται περισσότεροι από όσους εργάζονται

  • ipnos-29

    και αυτό το μέτρο για το καλό της χώρας είναι όπως ακούγεται από τους πολιτικούς μας τον τελευταίο καιρό. Έλληνας οικονομικός μετανάστης στην Αλβανία… 
     

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>