Η ΠΑΣΠ… γυρίζει την πλάτη της στο ΠΑΣΟΚ και τραβάει δική της πορεία

Σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα, λίγες μέρες πριν από τις Εθνικές εκλογές και 2 βδομάδες πριν τις φοιτητικές, καθώς κομμάτι της νεολαίας διασπάται και δημιουργεί νέα φοιτητικά παράταξη εξαπολύοντας μύδρους εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της πολιτικής που ακολούθησε…

“Σε καιρούς που χαρακτηρίζονται από όξυνση των κοινωνικών ανισοτήτων ,που το φοιτητικό κίνημα μπαίνει στο περιθώριο με τον νόμο Διαμαντοπούλου, άλλοι επέλεγαν για εμάς στο όνομα της ΠΑΣΠ. Άλλοι έγιναν συνοδοιπόροι, είτε εκούσια είτε ακούσια με την στάση τους, στην κατάργηση του ασύλου και στη μείωση της συμμετοχής στα όργανα συνδιοίκησης των ιδρυμάτων. Εν τέλει, άλλοι εθελοτυφλούσαν στην καταβαράθρωση του επιπέδου της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας με σκοπό την ιδιωτικοποίηση αυτής, χωρίς να ρωτηθεί η πραγματική βάση της Παράταξης”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, που φιλοξενεί το parapolitika.gr.

Ακόμη τονίζουν πως “παρατηρούμε ότι η ίδια η ΠΑΣΠ, συνολικά, έχει απεμπολήσει τις ιδέες ,τα ιδανικά και τον λόγο ύπαρξης της. Το φοιτητικό πολιτικό σκηνικό, όντας μικρογραφία της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας, βρίσκεται και αυτό υπό κατάρρευση.”

“Κι ενώ περιμέναμε η ΠΑΣΠ να διαχωρίσει, ξεκάθαρα, τη θέση της από το ΠΑΣΟΚ, να δεσμευτεί ότι δεν θα το στηρίξει σε καμία εκλογική διαδικασία, συμπεραίνουμε ότι ένα μεγάλο μέρος αυτής θα συμμετάσχει και στο κάλεσμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς τους γραμματείς των οργανώσεων της Αθήνας, μία εβδομάδα πριν τις εθνικές εκλογές. Σε μια τέτοια, λοιπόν, παράταξη που πλέον δεν πείθει ούτε τα ίδια της τα μέλη, δεν μπορούμε να ανήκουμε.” αναφέρουν.

“Ανήκοντας λοιπόν στο μεγάλο, ιστορικό, κοινωνικό και πολιτικό ρεύμα που δημιούργησε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, εμπνεόμενοι από την εξέγερση του πολυτεχνείου, έχοντας ως οδηγό μας, τους λαϊκούς αγώνες για λαϊκή κυριαρχία, εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική απελευθέρωση, δημοκρατικές διαδικασίες και συμμετέχοντας στους σύγχρονους κοινωνικούς και εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες, προχωρούμε στην ίδρυση της φοιτητικής παράταξης «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ» Έχοντας ως αρχές, την ελευθερία την ισότητα και την αλληλεγγύη και πορευόμενοι με τις αξίες του σοσιαλισμού ,της αριστεράς και της δημοκρατίας, επιδιώκουμε να συσπειρώσουμε το σύνολο της προοδευτικής φοιτητικής νεολαίας που στέκεται στον αντίποδα της μνημονιακής πολιτικής” αναφέρουν.

Η Προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία της νέας παράταξης είναι οι:
ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ – ΑΕΙ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΑΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ – ΑΕΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΜΠΟΥΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΚΡΕΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ – ΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΠΙΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ
ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΤΑΣΟΣ – ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

planet-greece.blogspot.com


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.