Η υπουργός και η …… «φουκαριάρα η μάνα της»

Τις τελευταίες μέρες κουράστηκα να βλέπω στα τηλεπαράθυρα την πρώην υπουργό κ Βαλαβάνη να προσπαθεί να δικαιολογηθεί «ωσάν νεοσύλεκτος» για την περίφημη ανάληψη των 200.000 ευρώ που πραγματοποίησε η μητέρα της από τραπεζικό λογαριασμό, λίγον πριν εφαρμοστούν τα «capital controls».

Και τι δεν άκουσα. Ότι έχει καιρό να μιλήσει με τη μάνα της, ότι η μάνα της έκανε ανάληψη χωρίς να την ρωτήσει, ότι τα παιδιά της είναι συνδικαιούχοι με τη γιαγιά τους στο λογαριασμό κλπ κλπ κλπ.

Τα σχόλια μου για το θέμα είναι τα εξής:

1. Πρώτα απ” όλα, εφόσον τα λεφτά είναι νόμιμα και όχι μαύρα, καλά έκανε η μάνα της και τα σήκωσε, εφόσον έτσι ήθελε. Ο καθένας είναι αφεντικό στα λεφτά του και λογαριασμό δεν δίνει σε κανέναν.

2. Εγώ δεν είμαι υπουργός παρά μόνο ένας κοινός θνητός μπατίρης και η ….. «φουκαριάρα η μάνα μου» δεν διαθέτει μεγάλες καταθέσεις, παρά μόνο λίγα χιλιάρικα για μια ώρα ανάγκης. Εντούτοις, μου τηλεφώνησε 500 φορές για να με ρωτήσει αν τα λεφτά της κινδυνεύουν και αν θα πρέπει να τα σηκώσει για να τα σώσει. Και θέλει να μας πει η άλλη, ότι αν και υπουργός, με εσωτερική πληροφόρηση, δεν την ενόχλησε η μάνα της και δεν την ρώτησε ποτέ για το αν κινδυνεύουν οι καταθέσεις της;  

Μα για πόσο μαλάκες μας περνάνε πια;

www.arxarios.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.