Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπερα. για Dimitris75 ναι για ενα χρονο. εκανα αιτημα και αναμενω, παντως φαίνεται δυσχερης η αντιμετωπιση σου αιτιολόγησαν γιατί απέρριψαν το αίτημά σου ? από τη n…
  • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
  • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
  • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
  • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
  • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
Minilink

Η ύφεση φοβίζει τη Γαλλία που ετοιμάζει έκτακτα μέτρα

Την πιθανότητα ύφεσης της οικονομίας της Γαλλίας ήδη από το δεύτερο τρίμηνο του έτους επισείει η κεντρική τράπεζα της χώρας η οποία προβλέπει αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης για την περίοδο Απριλίου – Ιουνίου.

Μετά τη στασιμότητα που σημειώθηκε τους πρώτους τρεις μήνες της χρονιάς (μηδενικός ρυθμός ανάπτυξης) η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης βρίσκεται πλέον στον προθάλαμο της οικονομικής επιβράδυνσης για πρώτη φορά μετά το 2009.

Αντίθετα με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις της κυβέρνησης του Φρανσουά Ολάντ, που κάνουν λόγο για οριακή ανάπτυξη του ΑΕΠ 0,2% το τρέχον τρίμηνο και 0,5% για το σύνολο του 2012, η Τράπεζα της Γαλλίας εκτιμά ότι το κλίμα επιδεινώνεται λόγω των φόβων που γεννά η επέκταση της κρίσης πέραν των τριών χωρών που τελούν υπό την κηδεμονία της τρόικας.

Αν όμως επιβεβαιωθούν οι αρνητικές προβλέψεις της τράπεζας η ύφεση θα συμπαρασύρει και τα δημοσιονομικά της χώρας απομακρύνοντας την κυβέρνηση από τους στόχους μείωσης των ελλειμμάτων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών το εμπορικό ισοζύγιο παρουσίασε ελαφρά επιδείνωση τον Μάρτιο με το έλλειμμα να αγγίζει τα 5,8 δισ. ευρώ. Ανησυχία προκαλεί και μία ακόμα «κληρονομιά» της προεδρίας Σαρκοζί. Τα ποσοστά της ανεργίας επιδεινώνονται σταθερά με το ποσοστό των ανέργων να αγγίζει πλέον το 10%, το υψηλότερο επίπεδο μετά το 1999.

Ο ΟΟΣΑ προβλέπει ότι η απασχόληση θα αρχίσει να αυξάνεται και πάλι μετά την Άνοιξη του 2013.

Μόλις χθες ο υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων απαιτεί άμεσα «νέες προσπάθειες» από τους γάλλους φορολογουμένους. Ο γάλλος αξιωματούχος σημείωσε ότι χωρίς πρόσθετα μέτρα το δημοσιονομικό έλλειμμα θα αυξανόταν στο 5% τουτ ΑΕΠ αντί του στόχου 4,5%.

Άλλωστε το πρόγραμμα του Ολάντ προέβλεπε φορολογικά μέτρα ύψους 30 δισ. ευρώ στα οποία θα προστεθούν τώρα έκτακτα μέτρα για την εξοικονόμηση 10 δισ. ευρώ.

[sc:Πηγή id=”http://www.exipno.gr/index.php/news/diethni/34507-2012-06-08-12-30-33″ ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>