Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

 • nomore on Forum: Γενική συζήτηση 12καλημέρα, είχα διαβάσει για κουρέματα που άρχισαν οι τράπεζες, μου ήρθε επιστολή από alpha για εφάπαξ καταβολή περίπου 5300€ για κάρτα και δάνειο, συνολικά το χρέος είν…
 • Dimitris75 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλημέρα Quest , εγώ είχα κάνει 2 γραπτά αιτήματα προς την Alpha Bank με την φυσική παρουσία μου σε κατάστημα και προσκομίζοντας όσα χαρτιά μου ζητήθηκαν Ε1, Ε9, ταυτότ…
 • ANSI on Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών2177771470 2177771160 ΤΣΑΦΑΡΑΣ  
 • Quest on Forum: Γενική συζήτηση 12Επιστολή εστειλαν. Και ήταν περιπου ενα χρονο. Εσένα στην Alpha εννοείς ότι έστειλες εγγραφο αιτημα σου και δεν σου απάντησαν ?
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Καλησπέρα, πριν 14-15 χρόνια, παρά το καταναλωτικό δάνειο και το ότι είστε εγγυήτρια, θα παίρνατε αυθημερόν έγκριση για στεγαστικό σε όποια τράπεζα και αν πηγαίνατε. Σή…
 • νίκος123 on Forum: Γενική συζήτηση 12Και δεν το λέτε εξ'αρχής οτι δεν έχετε τίποτα στο όνομά σας? Και Διαταγή Πληρωμής να βγάλουν δεν μπορούν να σας κάνουν απολύτως τίποτα.
Minilink

«Θα διαγράψουμε το 50% των στεγαστικών δανείων»

Δέσμευση για διαγραφή του 50% των στεγαστικών δανείων των πολιτών προς τις τράπεζες έδωσε ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του νωρίτερα στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματός του 

Τη δέσμευση πως όταν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας «οι υπεύθυνοι για την υπαγωγή στο Μνημόνιο θα πληρώσουν», ανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος στην ομιλία του σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο.

Ο κ. Καμμένος υποσχέθηκε πως θα διαγράψει το 50% των στεγαστικών δανείων των πολιτών προς τις τράπεζες γιατί «δεν μπορούν να στηρίζουν την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών και έναντι αυτού να μην παίρνουν τίποτε», ενώ είπε, ότι η ακύρωση του Μνημονίου στηρίζεται στον «δόλο» που σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου προκειμένου να εμπλακεί η χώρα στο Μνημόνιο.

Επίσης αναφερόμενος στο κόμμα του είπε ότι οι βουλευτές δεν πρόκειται να μπουν στη λογική των εσωκομματικών συγκρούσεων και προσωπικών στρατηγικών και “δεν θα γίνουμε ένα από τα άλλα κόμματα γιατί είμαστε κίνημα πολιτών».

Όπως είπε «δεν θα υποχωρήσουμε σε καμία λάσπη, δεν διαλυθήκαμε παρότι υποστήκαμε οικονομικό αποκλεισμό, δεν κιοτέψαμε στους αποστάτες και τις αποστασίες, ούτε στις απειλές κανενός, και προχωράμε τώρα συντεταγμένοι».

Ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος να μην μείνουν στα γραφεία, αλλά να βρεθούν δίπλα στους πολίτες «που τους τσακίζει το μνημόνιο» και να μην αφήσουν ζωτικό χώρο «στους νεοναζί».

Χαρακτήρισε την κοινοβουλευτική του ομάδα «φόβο και τρόμο των συγκυβερνώντων μέσα στη Βουλή» και τόνισε ότι «Οι Έλληνες πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας την διακυβέρνηση του τόπου».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «δεν υπάρχουν εχθροί μέσα στη χώρα και εχθροί είναι αυτοί που κατέστρωσαν το σχέδιο για να παραδώσουν τη χώρα στο Μνημόνιο, είναι αυτοί που θα προχωρήσουν στο τρίτο Μνημόνιο».

Υποστήριξε ότι οι πολιτικές δεν απέτυχαν «λόγω λάθους» και έκανε λόγο για «εγκληματίες που διέπραξαν έγκλημα κατά του λαού».

Απέρριψε τη λογική του λάθους που διακινεί το ΔΝΤ και είπε ότι «διέπραξαν έγκλημα με δόλο και είναι όλοι συνένοχοι. Υπάρχουν ποινικές και αστικές ευθύνες, δεν θα γλιτώσει κανείς με παραγραφές και νόμους. Με πρώτη την κυβέρνηση του Παπανδρέου που δήλωνε ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη χώρα, και οδηγούσε τη χώρα στο μνημόνιο με δεξιά πατερίτσα το ΛΑΟΣ».

Είπε ακόμη ότι «θα κληθούν να επιστρέψουν τα χρήματα» που έχασε ο ελληνικός λαός, και υποστήριξε ότι «το έγκλημα συνεχίστηκε με την κυβέρνηση Παπαδήμου που στήριξε και ο Σαμαράς».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο η κυβέρνηση Παπαδήμου «με το PSI κεφαλαιοποίησε το έγκλημα Παπανδρέου, διέγραψαν την περιουσία του λαού για να σώσουν τις ευρωπαϊκές τράπεζες. Εν γνώση τους κούρεψαν τα ομόλογα από κοινού όσοι στήριξαν Παπαδήμο».

Υποσχέθηκε ότι θα το κόμμα του θα διαγράψει «ως χρέη επονείδιστα τα χρέη που δημιούργησε το PSI» και πρόσθεσε πως «εάν κάποιος κάνει λάθος αναλαμβάνει και τις συνέπειες».

Υποσχέθηκε ακόμη ότι το κόμμα του θα αντιδράσει στις κατασχέσεις σπιτιών και θα είναι σε κάθε σπίτι που κατάσχεται, δημιουργώντας κοινωνική ασπίδα.

Ξεκαθάρισε στους βουλευτές του ότι «δεν έχουμε διακοπές» και είπε ότι θα ξεκινήσουν οι περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, «να φτάσουμε μέχρι το τελευταίο χωριό».

Αναφερόμενος στο θέμα πιθανών συνεργασιών είπε ότι «δεν θα γίνουμε ποτέ πατερίτσα κανενός» και κάλεσε όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου να στηρίξουν το κόμμα του αφού «δεν υπάρχει πια πολιτική καταγωγή».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

14 Σχόλια «Θα διαγράψουμε το 50% των στεγαστικών δανείων»

 • begar

  θα θα θα θα, θα θα θα

 • despina

  ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΜΗΝΟ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . ΤΟ ΘΑ ΤΟ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ . ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Το χρέος δεν θα μας το διαγράψει κανείς πολιτικός αλλά το απότοκο των καταστάσεωνς στις οποίες αργά – γρήγορα θα οδηγηθούμε!!! Κοινώς, θα μας προλάβουν τα ίδια τα γεγονότα!

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  Πριν από λίγο ένα από τα πολλά ιδιωτικά παρακάναλα μαζικής παραπληροφόρησης έλεγε πως κατά εκατοντάδες χιλιάδες οι δανειολήπτες αναμένουν τη ψήφιση του Νομοσχεδίου διευκολύνσεων για υπερχρεωμένους…. ώστε να σπεύσουν να σωθούν και να πληρώσουν τις τράπεζες!!! Προφανώς οι καθεστωτικοί παπαγάλοι αγνοούν πως κάθε μήνα που περνά με την ανεργία να διογκώνεται, τους ΜΗ επιδοτούμενους ανέργους να πολλαπλασιάζονται, τους φόρους να παρουσιάζουν παράλογη αυξητική τάση, το κόστος ζωής να καταγράφει αληθινό τιμάριθμο που θα ζήλευε ακόμα και το ληστρικό επιτόκιο κλεφτοκάρτας……… καμία απολύτως ρύθμιση ΔΕΝ μπορεί να εξυπηρετηθεί και το όλο εγχείρημα επιχειρεί μόνο να παρατείνει το χρόνο έλευσης του αφευκταίου δηλαδή της απολύτου μη εξυπηρέτησης των δανείων!

  • begar

   Οι καθεστωτικοί παπαγάλοι δεν αγνοούν τίποτα. Ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται.

   Πρέπει όμως να προπαγανδίζουν, για να μην ανακαλύψουν οι μισοί Έλληνες, ότι οι άλλοι μισοί έχουν σταματήσει να πληρώνουν εδώ και 2-3 χρόνια και δεν έπαθαν τίποτα.

   Γιατί αν το ανακαλύψουν, τους πήρε ο διάολος τον πατέρα.

 • PA

  Ακομα και ολα τα δανεια να διαγραφουν δεν υπαρχει προοπτικη χωρις οριστικη ρηξη με τον δημοσιο δανεισμο. Ολα μα ολα τα κομματα της παρουσης Βουλης δεχονται τον δανεισμο απο τις αγορες ως κατι φυσιολογικο.
  Οταν ειναι ετσι ομως, δεδομενου οτι το κρατος εχει δωσει 232 δις στις τραπεζες ως εγγυησεις που εχουν αρχισει ηδη να καταπιπτουν … τοτε για να πληρωσει και αυτο το επιπροσθετο χρεος θα πρεπει α εισαγει επιπροσθετη φορολογια.
  Οι ηδη εξουθενωμενοι για να μην πω εξαθλιωμενοι πολιτες δεν θα εχουν για αλλη μια φορα να πληρωσουν με αποτελεσμα καποια στιγμη να τους κατασχεσει το σπιτι η εφορια ετσι ωστε να παρει τους συσσωρευμενους φορους της πολιτικης που επιβαλλει ο κρατικος δανεισμος.
   
  Αν ειναι να δοθει μια πρακτικη λυση στο προβλημα με τις τραπεζες, νομιζω οτι ασχετως της πολιτικης που θα ακολουθηθει θα μπορουσε να ψηφισθει το ακατασχετο πρωτης κατοικιας το οποιο να επεκτεινεται και για χρεη προς την εφορια.
  Ανεξοδη λυση για την οποιοδηποτε κυβερνηση η οποια ομως απαιτει ειλικρινια προς τους πολιτες και οχι ρεσιταλ υποκριτικης.

  • begar

   Για να την τελειώνουμε αυτή τη συζήτηση.

   Καμία κυβέρνηση δεν πρόκειται να δώσει λύση στους δανειολήπτες, στα καλά καθούμενα.

   Πολιτική λύση θα δοθεί, όταν θα είναι μονόδρομος και λίγο πριν βγει ο κόσμος στους δρόμους, με σκοπό να τους κρεμάσει στα κλαδιά των δέντρων.

   Τα υπόλοιπα θα θα θα θα, είναι για ιθαγενείς.

   • PA

    Ψηλε,
    Οταν οι ιδιοι οι δανειοληπτες δεν ενδιαφερονται για το προβλημα τους τοτε κανενας πολιτικος δεν θα ενδιαφερθει.
    Εχει γινει ανεκδοτο πλεον η κατασταση με τα εκατομμυρια ΔΠ απο πλευρας τραπεζων και εδω μεσα ειμαστε μονο χιλιοι νοματεοι.
    Ειναι απλο, ο κοσμος τα ‘χει γραψει ολα στ’ αρκιδια του.
    Εξωγηινοι να ερθουν, ο κοσμος απο την ψυχολογικη κουραση που εχει συσσωρευθει τοσα χρονια … ουτε που θα γυρισει να τους κοιταξει γιατι απλα βαρεθηκε.
     

    • begar

     Όχι φίλε μου, ο κόσμος δεν ξέρει. Και όταν πας να του ανοίξεις τα μάτια, δεν σε πιστεύει.

     Βλέπεις, ο κάθε Πρετεντέρης και η κάθε Τρέμη, για μεγάλο ποσοστό του λαού είναι έγκυροι, ο,τι πουν γίνεται αμέσως πιστευτό. Και όταν τους λες ότι τούτοι εδώ σε δουλεύουν ψιλό γαζί, σε κοιτάνε, λες και είσαι ο τρελός του χωριού.

     Το παρατηρώ ακόμα και στον οικογενειακό μου κύκλο. Τους λέω ότι έρχεται κατάρρευση και αυτοί μου λένε ότι σε κάνα δυό χρόνια θα ανακάμψουμε.

     Τους λέω ότι δεν έχουμε δημοκρατία και μου λένε αφοπλιστικά, ότι αφού ψηφίζουν οι ίδιοι κυβέρνηση.

     Και υποτίθεται ότι εγώ είμαι ο μοναδικός μορφωμένος στην οικογένεια με πανεπιστημιακούς τίτλους και ξένες γλώσσες και μετεκπαίδευση΄. Όλοι οι άλλοι είναι το πολύ του γυμνασίου.

     Στο τέλος τσαντίζομαι και τα παρατάω.

     Άντε βγάλε εσύ άκρη.

     • PA

      Δεν υπαρχει “δεν ξερω” … σημερα στην εποχη της πληροφοριας.
      Υπαρχει … “δεν ενδιαφερομαι και δεν θελω να ξερω”.

      • begar

       Αυτό πες το στον αγράμματο πεθερό μου, που είναι άνω των 80, αλλά ψηφίζει. Ο οποίος αντιλήφθηκε ότι πιθανόν να υπάρχει κρίση, τώρα τελευταία που είδε το γιο του να μένει άνεργος.

       • PA

        Ρε ψηλε, αυτα τα ατομα σπανε πλακα με την κατασταση … δεν το καταλάβες ακομα.
        Ειναι δυνατον να παραδεχτει καποιος στη δυση της ζωης του οτι εκανε μαλακιες ψηφιζοντας για δεκαετιες αυτους που δημιουργησαν το προβλημα στο παιδι του ?
        Και εγω εχω τετοιους συγγενεις και μαλιστα μικροτερους απο τον πεθερο σου, γυρω στα 60 και κατι, οι οποιοι μεχρι χθες σφυρουσαν κλεφτικα οταν τσιριζα γιατι τα ψιλοκονομουσανε.
        Τωρα ομως που ηρθαν τα εξωδικα επειδη επεσε η δουλεια που σημαινει δεν πληρωνουμε οχι τις τραπεζες … δεν πληρωνουυμε ουτε το ΤΕΒΕ … κανανε κι αυτοι την επανασταση τους … δαγκωτο ΧΑ.
        Καταλαβες τωρα ?
        Αυτοι οι τυποι αγορι μου θα στηριζουν συστημα και μετα θανατον.
        Διοτι πιστεψανε σ’ αυτο το ρημαδι με ολη τη δυναμη της ψυχης τους.
         
         
         

     • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

      Συμφωνώ, ακόμα και στους κύκλους των επιστημόνων επικρατεί απόλυτη άγνοια σχετικά με τα εγκλήματα των τραπεζοτρώλλ! Ακόμα και γείτονές μου, πρώην ιδιαίτερα ευκατάσταση και σημερινοί νεοάφραγκοι (έχουν μείνει με τα τούβλα και τα κεραμύδια σαν κι εμένα……) αγνοούν πολύ βασικά πράγματα περί δικαιωμάτων τους απέναντο στο ληστρικό δημόσιο και τα κλεφτο-απατεωνομπάνκ και άμα τους λέω κάτι δεν το πιστεύουν παρά μένουν στα λόγια το Τόνυ Άντωνι περί ανάπτυξης και σε όσα λένε οι τσαρλατάνοι του δελτίου των 8!………….

 • Γ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

  @
  πρώην ευκατάστατοι (ήθελα να γράψω) και το σημερινοί νεοάφραγκοι να το υπογραμμίσω
  μου ξέφυγε κι ένα “ι” στο απέναντι (…)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>