Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Θα πληρωθούν οι συντάξεις στις 29 Μαϊου;

Στις 29 Μαϊου και στις 2 Ιουνίου 2.650.000 συνταξιούχοι περιμένουν να μπουν στο λογαριασμό τους στην τράπεζα οι συντάξεις τους. Το ερώτημα είναι εάν θα υπάρξει πρόβλημα ή όχι. Γιατί τίθεται ξανά το ερώτημα και μάλιστα πιο επιτακτικά από κάθε άλλη φορά; Διότι πολύ απλά τα χρήματα πολύ δύσκολα θα βρεθούν καθώς ήδη η κυβέρνηση αναγκάζεται να σπάσει έναν “κουμπαρά” για να δανείσει το ΕΤΕΑ.
Υπολογίζεται ότι ως το τέλος του χρόνου η μαύρη τρύπα στα Ταμεία θα φτάσει τα 2,9 δισ. ευρώ. Για την πληρωμή των συντάξεων σε μερικές ημέρες απαιτούνται 2,34 δισ. και στο υπουργείο Εργασίας συγκαλείται σήμερα σύσκεψη ώστε να εξασφαλιστούν τα ποσά αυτά.

Ήδη ο υπουργός Εργασίας έδωσε εντολή να δοθούν 50 εκατομμύρια ευρώ στο ΕΤΕΑ από το ΕΚΑΓΕ, το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών δηλαδή, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Παράλληλα αναζητείται ακόμη 1 δισ ευρώ από τα ταμεία που χρωστούν στο επικουρικό πάνω από ένα δισεκατομμύριο.

Στις 29 Μαϊου θα πρέπει να πληρωθούν οι συντάξεις ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΤΕΑ, Δημοσίου και στις 2 Ιουνίου οι συντάξεις ΟΑΕΕ και ΟΓΑ.


Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

1 comment to Θα πληρωθούν οι συντάξεις στις 29 Μαϊου;

  • xreokopimenos

    Να σας ενημερώσω ότι θα πληρωθούν οι συντάξεις κανονικά – η μεταφορά έχει γίνει 20/5 προς τις τράπεζες οπότε απο 26/5~27/5… κανονικότατα.. περνάτε από ταμείο.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>