Θα πληρωθούν οι συντάξεις στις 29 Μαϊου;

Τελευταία ενημέρωση περιεχομένου:

Στις 29 Μαϊου και στις 2 Ιουνίου 2.650.000 συνταξιούχοι περιμένουν να μπουν στο λογαριασμό τους στην τράπεζα οι συντάξεις τους. Το ερώτημα είναι εάν θα υπάρξει πρόβλημα ή όχι. Γιατί τίθεται ξανά το ερώτημα και μάλιστα πιο επιτακτικά από κάθε άλλη φορά; Διότι πολύ απλά τα χρήματα πολύ δύσκολα θα βρεθούν καθώς ήδη η κυβέρνηση αναγκάζεται να σπάσει έναν “κουμπαρά” για να δανείσει το ΕΤΕΑ.
Υπολογίζεται ότι ως το τέλος του χρόνου η μαύρη τρύπα στα Ταμεία θα φτάσει τα 2,9 δισ. ευρώ. Για την πληρωμή των συντάξεων σε μερικές ημέρες απαιτούνται 2,34 δισ. και στο υπουργείο Εργασίας συγκαλείται σήμερα σύσκεψη ώστε να εξασφαλιστούν τα ποσά αυτά.

Ήδη ο υπουργός Εργασίας έδωσε εντολή να δοθούν 50 εκατομμύρια ευρώ στο ΕΤΕΑ από το ΕΚΑΓΕ, το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών δηλαδή, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Παράλληλα αναζητείται ακόμη 1 δισ ευρώ από τα ταμεία που χρωστούν στο επικουρικό πάνω από ένα δισεκατομμύριο.

Στις 29 Μαϊου θα πρέπει να πληρωθούν οι συντάξεις ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΤΕΑ, Δημοσίου και στις 2 Ιουνίου οι συντάξεις ΟΑΕΕ και ΟΓΑ.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Θα πληρωθούν οι συντάξεις στις 29 Μαϊου;

  • 22/05/2015, 13:03
    Permalink

    Να σας ενημερώσω ότι θα πληρωθούν οι συντάξεις κανονικά – η μεταφορά έχει γίνει 20/5 προς τις τράπεζες οπότε απο 26/5~27/5… κανονικότατα.. περνάτε από ταμείο.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ban-BaNk (Greek Version)

Απάτη με παροχή δανείων

Παρά τα φίλτρα και τη συνεχή παρακολούθηση των σχολίων, καμιά φορά μερικά «διαφημιστικά» μηνύματα, εμφανίζονται ως σχόλια, προσφέροντας δάνεια και διευκολύνσεις.

Το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά τους τελευταίους μήνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!! Κανένας δεν θέλει να σας δώσει δάνεια. Είναι μέθοδος εξαπάτησης, η λεγόμενη «νιγηριανή απάτη», όπου ο απατεώνας, πείθει το θύμα ότι θα του δώσει κάποιο δάνειο, αλλά για να εκταμιευθεί, θα πρέπει πρώτα το θύμα να πληρώσει κάποια έξοδα φακέλου κλπ

Με λίγα λόγια, ο απατεώνας υπόσχεται ότι θα δώσει π.χ. 10.000 ευρώ δάνειο, αλλά πρώτα το θύμα θα πρέπει να πληρώσει 400 ευρώ τραπεζικά έξοδα.
Εννοείται ότι μόλις το θύμα δώσει τα 400 ευρώ, ο απατεώνας γίνεται άφαντος.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν, σε διαφημίσεις αυτού του είδους, που εκμεταλλευόμενες την αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων, στις δύσκολες μέρες που ζούμε, προσπαθούν να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα.

Προς πλήρη διευκρίνηση του θέματος, το daneiakartes.info κατηγορηματικά δηλώνει ότι:

  1. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει δάνεια ή παρόμοιες παροχές.
  2. Δεν έχει καμία σχέση με «σχόλια» που διαφημίζουν παροχή νέων δανείων ή μεσολάβηση για  ρύθμιση παλιών, τα οποία έχουν σκοπό να σας εξαπατήσουν.
  3.  Ο μόνος νόμιμος και διαφανής τρόπος λήψης δανείου είναι από τις επίσημες τράπεζες.
  4. Ο μόνος νόμιμος και ασφαλής τρόπος ρύθμισης υφιστάμενου δανείου είναι η διαπραγμάτευση με την ίδια την τράπεζα που το χορήγησε και με κανέναν άλλον. Συνιστάται να έχετε συμβουλευθεί δικηγόρο της εμπιστοσύνης σας.
  5. Σε καμία περίπτωση δεν παρέχει οποιαδήποτε υπηρεσία επί πληρωμή. Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητήσει χρήματα, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία.

Να είστε πάντα πολύ καχύποπτοι, εναντίον οποιουδήποτε ζητάει τα προσωπικά σας στοιχεία ή, πολύ περισσότερο, χρήματα, προσφέροντας «μαγικές λύσεις». Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν.

Google Chrome Browser

Για σωστή ανάγνωση του blog μας, προτιμήστε τον Google Chrome Browser.

Κατεβάστε τον δωρεάν από εδώ:

https://www.google.com/intl/el/chrome/

Η χρήση άλλου browser δεν συνιστάται, διότι πιθανόν να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κείμενα.

Βοήθεια από Φίλους

Βοηθήστε μας, στέλνοντας άρθρα, δικαστικές αποφάσεις ή νόμους, καθώς και αριθμούς κλήσεις εισπρακτικών εταιριών.