Θρίλερ με τον Γιώργο Ζαββό, τα κόκκινα δάνεια και το σχέδιο για συγκυβέρνηση με Τσίπρα

Εκτάκτως 20 δις ευρώ στις “θωρακισμένες” τράπεζες που έχουν τρύπα 100 δις!

Μετά από 10 χαμένα μνημονιακά χρόνια στη διάρκεια των οποίων οι πρωθυπουργοί συναντούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους τραπεζίτες, έβγαζαν φωτογραφίες και μοίραζαν χειραψίες ως την επόμενη φιέστα καλείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να υποδυθεί τον superman και να βρει λύση για τα κόκκινα δάνεια που σύμφωνα με τους τραπεζίτες είναι 80 δις ευρώ αλλά στη πραγματικότητα είναι τουλάχιστο 100 καλοχτενισμένα δις ευρώπουλα.

Από τον Ian Ford

Μάλιστα ο braveheart υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζαββός έχει πάρει πάνω του το παιγνίδι σε μία προσπάθεια να δώσει 20 δις κρατικη υποβοήθηση στις “θωρακισμένες” συστημικές τράπεζες!

Το συγκεκριμένο (αερο) πλάνο για τη στήριξη του τραπεζικού κλάδου έχει σχεδιαστεί(σχέδιο-σχεδία;) από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) και το μόνο που απομένει να μπει «μπροστά» είναι η έγκριση του πλάνου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κάτι που αναμένεται να γίνει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζαββός, σε πρόσφατο άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα», εξέφρασε την ελπίδα ότι «μέσα στο φθινόπωρο θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις με τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να προχωρήσουμε αμέσως έπειτα στην εφαρμογή του μέσω της απαραίτητης νομοθετικής ρύθμισης, έτσι ώστε οι τράπεζες να μπορέσουν να προσαρμόσουν αντίστοιχα τα σχέδιά τους».

(Live my May to eat clover)

Oι τράπεζες λέει προχωρούν σε “τιτλοποιήσεις” “spa”, “κλιματισμό”, κλπ των κόκκινων δανείων. Προσπαθούν να τα βαφτίσουν με άλλα ονόματα για να ξορκίσουν το κακό-NPE και NPL και apidia mantoles.

[button url=”https://kourdistoportocali.com/news-desk/thriler-me-ton-giorgo-zavvo-ta-kokkina-daneia-kai-to-schedio-gia-sygkyvernisi-me-tsipra/?fbclid=IwAR2YJiWXoP73Z2DEfEseGbeojZCtJ6SfB_RSSUduuHI4BWzz3OQx2kiavXQ” target=”blank” wide=”yes” radius=”round” icon=”icon: arrow-right”]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ[/button]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *