Κάντε την Φορολογική σας Δήλωση πριν τις Εκλογές.!!!

Θα είμαι πολύ σύντομος και σαφής. Κάντε την δήλωση στην εφορία τώρα,για να διαπιστώσετε πόσο κοινωνικό κράτος έχουμε. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κάθε μέρα στα “παράθυρα” χτυπιούνται για το ποιός…αγαπάει περισσότερο τον Ελληνικό λαό, είναι έτοιμοι να μας πιούν το αίμα, σε περίπτωση που κάνουν κυβέρνηση.

Αφού τώρα πριν τις εκλογές, τόσο ξεδιάντροπα και αναίσχυντα μας ξεζουμίζουν φανταστείτε τί θα γίνει μετά.
Μόλις γύρισα από τον λογιστή, που υπέβαλα την δήλωσή μου.

Είμαι συνταξιούχος του Δημοσίου, και όπως συνηθίζεται να λέγεται είμαι…”προνομιούχος”. Παίρνω 1300¤ περίπου τον μήνα, έχω σύζυγο άνεργη, έχω δύο παιδιά ενήλικα γύρω στα 25, άνεργα και πληρώνω κάθε μήνα 350 στεγαστικό δάνειο. Εισόδημα από άλλες πηγές Μηδέν,και καταθέσεις Μηδέν. Μόνο αυτή η σύνταξη είναι το ένα και μοναδικό μου έσοδο.

Ξέρετε τί πρέπει να πληρώσω; Χίλια ευρώ. Κ.υπουργέ των οικονομικών που τόσο λες πως μας σκέφτεσαι, μήπως έχεις καμιά λύση να μου πεις ΠΩΣ θα τα πληρώσω;

Αυτά κύριοι,για να ξέρετε πως δουλεύει το…σύστημα, που δεν δουλεύει καθόλου, για να ξέρετε τί σας περιμένει με τις δηλωσεις, και τί μας περιμένει σε περίπτωση που κάνουν κυβέρνηση τα μνημονιακά κόμματα. Είμαστε τελειωμένοι.!!!

Αναγνωστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *