Προσοχή στα σχόλια που προσφέρουν δάνεια -  Απάτη με παροχή δανείων

Πρόσφατα σχόλια

Minilink

Κίνδυνος μπλακ άουτ στο TAXISNET

Ανησυχία στο υπουργείο Οικονομικών και εξαιτίας των αυξημένων πιθανοτήτων να σπεύσουν πολλοί φορολογούμενοι ταυτόχρονα και να υποβάλουν τις δηλώσεις τους ηλεκτρονικά, λίγες μέρες πριν από τη 16η Ιουλίου, που εκπνέει η σχετική προθεσμία, με συνέπεια το σύστημα Taxisnet να μην αντέξει τόσο μεγάλο φόρτο και να υποστεί μπλακ άουτ. Στη ΓΓΠΣ προετοιμάζονται ήδη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά ευελπιστούν ότι οι διαδικασίες αναβάθμισης του συστήματος, στις οποίες προχωρούν αυτές τις μέρες, θα αποτρέψουν αυτό τον κίνδυνο.

Αρμόδιοι παράγοντες σημειώνουν ότι όσοι φορολογούμενοι έχουν έτοιμες τις δηλώσεις τους, αλλά αναβάλλουν την υποβολή τους, για να μην υποχρεωθούν να πληρώσουν εντός των προσεχών εβδομάδων τα αυξημένα «χαράτσια» που προκύπτουν, δεν έχει νόημα πλέον να περιμένουν λίγο πριν από την εκπνοή της προθεσμίας. Κι αυτό διότι, από δω και πέρα, οποιαδήποτε μέρα του πρώτου 15νθημέρου του Ιουλίου κι αν υποβληθεί ηλεκτρονικά η δήλωση, η εξόφληση του φόρου θα ζητηθεί να γίνει σε 3 δόσεις, από τις οποίες η 1η μέχρι το τέλος Αυγούστου, η 2η μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και η 3η μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

[sc:Πηγή id=”http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/taxisnet.html” ]

Μην καταπίνετε τίποτα αμάσητο. Ερευνήστε και διασταυρώστε οτιδήποτε διαβάζετε, όπου και αν το διαβάζετε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>